Boromir, la al patrulea divort

de Nicoleta Tarantus, 6 August 2010
Facebook Twitter Comenteaza
Boromir, la al patrulea divort
Cea de-a patra casnicie a actorului britanic Sean Bean, interpretul lui Boromir din trilogia "Stapanul inelelor", se va incheia curand, deoarece sotia sa Georgina Sutcliffe a depus actele de divort, invocand "diferente ireconciliabile", informeaza site-ul contactmusic.com, citat de Mediafax.

Sean Bean si Georgina Sutcliffe s-au casatorit in februarie 2008, insa mariajul lor s-a confruntat cu o criza majora dupa doar cateva luni, cand o discutie in contradictoriu purtata de cei doi soti a capatat accente violente.

Actorul a fost arestat de politia britanica, fiind eliberat la scurt timp, dupa ce sotia sa a cerut autoritatilor sa renunte la anchetarea cazului.

Recent, actorul a declarat ca lucreaza impreuna cu sotia sa la filmul "Age of Heroes", un lungmetraj de aventuri, insa, potrivit tabloidului The Sun, acest proiect are sanse mici sa fie finalizat.

Sean Bean a mai fost casatorit cu iubita sa din liceu Debra James, intre anii 1981-1990, cu actrita Melanie Hill (1990-1997) - cu care are doua fiice si cu actrita Abigail Cruttenden (1997 - 2000), cu care mai are o fiica.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod