Boogie ruleaza si in Franta

17 Iunie 2009
Facebook Twitter Comenteaza
Boogie ruleaza si in Franta

Pelicula, regizata de Radu Muntean, va rula in cinematografele din Franta, incepand de astazi, 17 iunie. Presa franceza a sustinut filmul prin cronici foarte bune inca de anul trecut, de la Cannes, in publicatii ca Liberation, Le Monde, L'Humanite. Recent, cu cateva zile inaintea premierei de diseara, Cahiers du Cinema, una din cele mai celebre si serioase reviste de cinema, il considera pe Radu Muntean ca fiind "unul dintre cei mai talentati artizani pe care se bazeaza noul cinema romanesc" si spune: "BOOGIE reuseste sa sesizeze vibratiile realitatii umane, sa gaseasca si sa bata atat de precis masura justa a lucrurilor".

Le Monde publica ieri: "Realismul jocului actorilor, estetica planurilor-secventa, firescul discutiilor, poezia nuda a vietii: toate elementele care dau savoare tanarului cinema romanesc se regasesc aici".

"Boogie trebuie sa fie, cert, un film-cheie in instoria cinema-ului romanesc", scria marti publicatia Cinema e vous, "pentru ca pare sa deschida drumul unei intoarceri in forta, consolidate de o maturitate pe deplin asumata".

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod