Bodo, furat cu 15.000 de lei de un angajat. De ce vrea artistul să-l ierte

Solistul de la Proconsul a fost prădat de un angajat al restaurantului său. El este dispus să-l ierte pe cel care l-a păgubit, aşa că nu a depus încă plângere la Poliţie, însă autorul faptei e de negăsit.

Bogdan "Bodo" Marin a a descoperit marţi că a rămas fără 15.000 de lei. Hoţul, care lucra la taverna solistului trupei Proconsul de mai mult de un an, este însă de negăsit. Artistul l-a căutat pe ieri pe făptaş întreaga zi, în speranţa că îl va găsi şi nu va fi nevoit să-l reclame la Poliţie, relatează Libertetea.

"Am discutat cu asociatul meu şi suntem dispuşi să trecem peste nedreptatea făcută de cel care a păcătuit, că doar nu este un păcat de moarte.

Însă e o sumă serioasă, munca multor oameni. Îl caut şi, de-l găsesc, o să-i iert fapta. Însă faptul că şi-a suspendat numărul de telefon îmi dă impresia că acesta nu a întâmpinat o problemă gravă şi şi-a premeditat acţiunea", a declarat Bodo.

"Îl aştept fără să mă încurc în presupuneri până mâine (astăzi - n.r.). Altfel, deşi nu-mi doresc asta, vom fi nevoiţi să-l reclamăm la Poliţie", a mai spus Bodo, cunoscut membru al Bisericii neoprotestante.

 

Foto: Mediafax

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod