Bochemie România lansează gama Biolit şi Diffusil

Bochemie România lansează gama Biolit şi Diffusil cei mai aprigi duşmani ai ţânţarilor, muştelor, căpuşelor, furnicilor şi al altor insecte. Oferă soluţii eficiente şi rapide pentru exterminare şi îndepărtarea oricărui pericol venit din partea insectelor ce ne pot deranja confortul sau chiar ataca sănătatea. Dotate cu un adevarat arsenal “Forţele Speciale Biolit” luptă pentru sănătatea şi liniştea familiilor noastre!
Bochemie România lansează gama Biolit şi Diffusil cei mai aprigi duşmani ai ţânţarilor, muştelor, căpuşelor, furnicilor şi al altor insecte. Oferă soluţii eficiente şi rapide pentru exterminare şi îndepărtarea oricărui pericol venit din partea insectelor ce ne pot deranja confortul sau chiar ataca sănătatea. Dotate cu un adevarat arsenal “Forţele Speciale Biolit” luptă pentru sănătatea şi liniştea familiilor noastre!

Soluţiile Oferite de “Forţele Speciale Biolit” sunt variate şi eficiente pentru toate tipurile de insecte ce le întâlnim în interior sau exterior, în mediul în care locuim, lucrăm sau ne petrecem timpul liber.

Gama de repelenţi Diffusil este soluţia pentru a ne feri de înţepăturile de ţânţari şi căpuşe în timpul plimbărilor, ieşirilor în parc sau la pădure.

Diffusil Kids Repelent este un spray cu efect protector special destinat copiilor ce se aplică pe piele, păr și haine asigurînd protecţie totală în contactul cu mediul exterior.
Acesta ţine la distanţă atât căpuşele, ţânţarii, tăunii, muştele de cal şi alte insecte. Pe lângă ingredientele speciale ce ţine la distanţă insectele mai conţine şi extracte din:

(1) Aloe Vera care este un agent natural de calmare, hidratare şi antiinfamator, şi prezintă eficiență în procesul de distrugere a bacteriilor, virusurilor şi fungi;

(2) D-panthenol cu efect de vindecare şi de hidratare a pielii.

Diffusil Repelent este un spray destinat adulţilor, extrem de eficient, care ţine la distanţă ţânţarii, tăunii, căpuşele, muştele de cal şi alte insecte. Produsul poate fi pulverizat pe piele, păr, haine sau încălţăminte asigurînd protecţie pe toată suprafaţa de contact cu mediul exterior.

O altă soluţie pentru protecţia în timpul petrecerii timpului în aer liber este şi spray-ul Biolit UNI PLUS, eficient pentru combaterea şi exterminarea ţânţarilor, muştelor, căpuşelor, furnicilor şi păianjenilor.
Acesta se poate utiliza în interiorul locuinţei cât şi în exterior pe terase, în zonele de grătar, camping, locurile de joacă din curţile exterioare.

Prin spray-ere direct pe zonele afectate, pe pamânt sau în aer, creează o sferă de protecţie în jurul nostru ce e eficienta pâna la 8h.
Biolit ne asigură şi pacea nopţilor liniştite, odihnitoare, lipsite de înţepăturile şi bâzâiala ţânţarilor prin gama aparatelor electrice Biolit pentru interior ce cuprinde două noutăţi:

Biolit aparat electric cu temporizator – pe lângă protecţia împotriva  ţânţarilor are şi un sistem automat de dezactivare a aparatului după 8 ore. Prezintă un mod dublu de utilizare, poate fi utilizat cu rezervă lichidă sau cu pastile de rezervă.

Biolit KIDS aparat electric împotriva ţânţarilor, proiectat special pentru a putea fi utilizat în camerele copiilor.
Rezerva conţinută în ofertă pe lângă ingredientele speciale naturale extrase din crizantemă - Chrysanthemum cinerariaefolium este prevăzut şi cu sistem de siguranţă pentru copii – Bitrex, un ingredient foarte amar care previne lingerea dispozitivului de către copii.

Durata de funcţionare este de 45 de nopţi a câte 8 ore.

Şi pentru că sezonul vacanţei vine odată cu zumzăiala albinelor şi a viespilor ce ne pot crea probleme când nici nu ne aşteptăm. E bine să fim pregatiţi mai ales împotriva viespilor ce pot genera înţepături dureroase, dar în acelaşi timp şi periculoase pentru sănătate pentru cei alergici la veninul lor. O armă puternică, dar la îndemâna pentru a preveni astfel de neplăceri este şi spray-ul Biolit Turbo Super Power ce e extrem de eficient împotriva viespilor şi se poate utiliza de la o distanţă de până la 8m!

Fii eroul familiei tale şi intră in FSB - Forţele Speciale Biolit!

Orice acţiune împotriva ţânţarilor, muştelor, căpuşelor şi a altor insecte inamice va fi încununată cu succes datorită arsenalului Biolit, ce oferă arma perfectă pentru toţi duşmanii zburători sau târâtori.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod