Bobbi Kristina, din nou în comă indusă

Fiica regretatei cântărețe Whitney Houston a suferit convulsii puternice şi a fost plasată din nou în comă indusă, miercuri, după ce medicii au încercat, fără succes, să o trezească, reducându-i doza de medicamente administrată, informează cotidianul britanic Daily Mail, citat de Mediafax.

Tânăra, în vârstă de 21 de ani, care este conectată la sistemele de menţinere a funcţiilor vitale, în Spitalul Universitar Emory din Atlanta, Georgia, a suferit o serie de convulsii puternice atunci când medicii i-au redus doza de medicamente care o ţin în comă indusă, precizează CNN.

Medicii au decis să o plaseze din nou în comă, după ce săptămâna trecută i-au făcut o traheotomie.

Fiica renumitei cântăreţe Whitney Houston continuă să se afle într-o stare medicală foarte gravă, după ce a fost descoperită în stare de inconştienţă, în cada din reşedinţa ei, pe 31 ianuarie.

Puţine detalii despre starea de sănătate a tinerei au fost dezvăluite după internarea ei, iar tatăl, rapperul Bobby Brown, a cerut presei americane să respecte viaţa privată a familiei sale şi să nu intervieveze rudele şi prietenii care vin să o viziteze pe fiica sa la spital, relatează Mediafax.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod