Blue Air intra pe piata turismului medical

7 Aprilie 2011
Facebook Twitter Comenteaza
Blue Air intra pe piata turismului medical
Blue Air, prima companie de smart flying anunta astazi un parteneriat cu Dentist Holiday pentru dezvoltarea de proiecte in domeniul pachetelor turistice medicale pentru tratamente stomatologice. Cu peste 12 ani de experienta in domeniul medical, specialistii de la Dentist Holiday isi propun sa transforme turismul medical in realitate si in Romania. Blue Air va oferi pachetul de transport.

Turismul medical presupune conceperea de pachete complete pentru calatorii straini care vin in Romania pentru rezolvarea unei probleme medicale, avand in acelasi timp oportunitatea de a vizita o tara noua, daca tratamentul nu presupune spitalizare (cum este cazul tratamentului stomatologic).
Un pachet include transport, cazare, interventii medicale precum si urmarire pe toata perioada tratamentului medical.

Dr. Bogdan Vladila, fondatorul Dentist Holiday explica cele doua avantaje principale ale tratamentelor oferite de companie pe care o conduce: excelenta actului medical si libertatea deplina oferite pacientului: "Excelenta actului medical Dentist Holiday este atestata de numeroasele dispositive medicale patentate la nivel European. Prin aceste noi patente, adoptam o filosofie inovatoare in medicina dentara: depunem toate eforturile pentru intretinerea danturii native precum si pentru mentinerea implanturilor pe o perioada cat mai indelungata.
Acest nou curent strange tot mai multi adepti la nivel international, atat din partea medicilor cat si din partea pacientilor."
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod