Bill Cosby, acuzat din nou de viol

Aflat în centrul unui scandal după mai multe acuzaţii de viol formulate contra sa, actorul a fost dat în judecată de o femeie care l-a acuzat că a violat-o în celebrul Playboy Mansion în 1974, pe când avea 15 ani.

În acea plângere depusă marţi la tribunal, Judy Huth afirmă că ea şi o bună prietenă l-au întâlnit pe actor în 1974 pe platourile de filmare ale unui lungmetraj, în San Marino, în apropiere de Los Angeles.

Ea şi prietena ei, care avea pe atunci vârsta de 16 ani, au stat de vorbă cu Bill Cosby, care le-a invitat în clubul lui de tenis în sâmbăta următoare, potrivit plângerii depuse în instanţă.

Atunci când au ajuns la club, actorul le-a condus într-o casă unde le-a servit alcool, înainte de a le duce într-o altă reşedinţă, care s-a dovedit a fi celebrul Playboy Mansion, se afirmă în acelaşi document.

Acolo, într-una dintre camerele conacului, reclamanta spune că actorul a molestat-o sexual, încercând să o atingă cu o mână într-o zonă intimă şi obligând-o apoi să îl masturbeze, fără consimţământul ei.

Reclamanta spune că a suferit "traume psihologice şi atacuri de panică" toată viaţa, dar a descoperit abia recent că acestea erau "cauzate de agresiunea sexuală" comisă de Bill Cosby.

Judy Huth îl acuză pe actor de "violenţă sexuală, intenţia de a-i induce stres emoţional".

Ea a solicitat justiţiei să îi acorde daune financiare a căror valoare nu a fost dată publicităţii.

Bill Cosby, cunoscut în special pentru sitcomul de succes "Cosby Show", difuzat în anii '80 şi '90, a fost deja acuzat de agresiune sexuală de cel puţin 17 femei, dar nu fusese până acum obiectul unor noi cercetări în justiţie, informează Mediafax.

Avocatul actorului, Martin Singer, nu a dat nicio declaraţie publică marţi, dar a repetat de la începutul acestui scandal că Bill Cosby nu are nimic să îşi reproşeze.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod