Bijuterii si accesorii-fantezie de iarna, de la Meli Melo - Paris

21 Noiembrie 2008
Facebook Twitter Comenteaza
Magia sarbatorilor de iarna, cu miros de cozonaci si portocale, cu bradul la poalele caruia asteapta cadourile pentru cei dragi - toate acestea sunt doar la o luna distanta de noi. Timpul este scurt, asa ca multi dintre noi am inceput sa ne gandim la darurile pe care le vom face anul acesta persoanelor deosebite care ne inconjoara.

Meli Melo – Paris iti recomanda bijuterii si accesorii-fantezie, ce le vor surprinde cu siguranta pe femeile speciale din viata ta. Ai de ales dintre sepcute, fulare si manusi, toate vesele si colorate.
Un fular calduros si pufos reprezinta accesoriul ideal pentru o iarna petrecuta intr-un peisaj de basm: cu fulgi de nea stralucitori, colinde si saniute vesele cu clopotei.  

Simte spiritul sarbatorilor de iarna chiar si in marile orase... Exprima-ti starea de spirit si dorinta de a fi aproape de prietenele tale, daruind accesorii-fantezie pentru geanta. Micute, colorate si prietenoase, pot fi transformate cu usurinta intr-o amuleta norocoasa !

Desigur, poti face cadou prietenelor tale oricare dintre accesoriile din magazin: bratari, cercei sau coliere.


E vremea cadourilor! E vremea accesoriilor fantezie de iarna!

Cadourile pentru sarbatori pot fi gasite in magazinele Meli Melo – Paris din intreaga tara sau in magazinul online Meli Melo.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod