Bianca Mihalache, reprezentanta României la Miss Europe World 2015

Tânăra va reprezenta țara noastră în competiţia de frumuseţe internaţională Miss Europe World 2015 din Beirut, Liban, care a debutat pe 10 februarie şi se va încheia pe 3 martie.
În urma selecţiei naţionale Miss Europe World Romania 2015, organizată la sfârşitul săptămânii trecute de ExclusivEvent, agenţia deţinătoare a licenţei Miss Europe World în România, Bianca Mihalache a fost desemnată câştigătoare.

Bianca Mihalache este deja în Beirut, reprezentând România la Miss Europe World 2015, o competiţie care se desfăşoara în perioada 10 februarie - 3 martie.

Bianca Mihalache locuieşte în Bucureşti, are 19 ani, 1,74 metri înălţime, iar dimensiunile ei sunt 84-59-90.
Ea este studentă în anul I la Academia de Studii Economice Bucureşti - Facultatea de Business şi Turism. În prezent, Bianca lucrează ca model, având la activ prezentări pentru designeri importanţi din România. Bianca vorbeşte două limbi străine, engleza şi spaniola, printre pasiunile sale regăsindu-se modellingul şi călătoriile. Bianca iubeşte foarte mult animalele, având două pisici şi doi câini şi dorindu-şi ca pe viitor să se poată implica activ în salvarea animalelor fără adăpost din România, se arată într-un comunicat citat de Mediafax.

Bianca Mihalache va reprezenta România pe scena marii finale din Beirut, în faţa a sute de milioane de telespectatori din întreaga lume, purtând ţinute semnate de designerii Raluca Martinescu şi Cristiana Maria Purdescu.

Bianca va fi timp de un an imaginea Miss Europe World Romania, având sarcina de a se implica activ împreună cu agenţia ExclusivEvent în cât mai multe campanii şi acţiuni de caritate, dar şi în numeroase programe şi activităţi de promovare a turismului românesc.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • let pe 18 Feb 2015, 14:14
    mda

    din cate fete minunate si finute sunt in Romania, la Miss ne reprezinta mereu cante-o figura din asta cu mutra si privire de maimuta fara educatie si cultura

    2
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod