Bianca Drăgușanu, cu buzele umflate pe Facebook

Vedeta a postat marți o imagine pe Facebook. Fotografia a strâns peste 2.000 de like-uri în 30 de minute, dar a atras și multe comentarii ironice.

"Vă mulțumesc dragii mei pt gândurile bune! O zi plină de bucurie ca a mea vă doresc!", a scris Bianca deasupra fotografiei sale, în care se remarcă buzele mărite.

Ca de obicei, vedeta a primit multe mesaje de apreciere, dar a fost și ironizată, ceea ce a determinat-o să revină cu un comentariu în aceeași notă: " :))) s-a găsit <<populația>> fb-ului să mă critice din nou când eu le-am urat o zi bună tuturor:))) Nu e problemă, șterg răutățile;)."

Chiar și așa, după o serie de aprecieri, comentariile ironice, ba chiar jignitoare, au reapărut: "Nu te suport esti o prefacuta, la maximmmm", i-a scris o utilizatoare a rețelei de socializare.

"urata esti esti din plastic", a adăugat aceeași persoană. "Unde ţi-ai lăsat faţa?? Se văd doar nişte buze cu ochelari...", a scris un bărbat.

Bianca a postat și duminică o fotografie asemănătoare, iar rezultatele au fost aceleași: multe aprecieri, dar și numeroase critici legate de obiceiul ei de a posta astfel de imagini pe Facebook și de aspectul ei fizic.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
22 Ianuarie 2013
 

Comentarii (9)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • fifi pe 31 Ian 2013, 00:31
    o mica explicatie

    botoxul se foloseste la riduri,in buze se injecteaza diferite solutii care nu le enumar acum dar care sunt periculoase si nu prea -ti mai simti buzele dupa interventie si ele nu fac asta pt ca vor sa se placa singure,ele fac pt ca noi ca sa le admiram,cica,dar multe nu inteleg(creierul mic) ca,ce este prea mult strica si de multe ori te poti face de ras mai ales cand pozele acestea oribile sunt facute public si cu loc de comentarii:)

    0
    0

  • IULIAN pe 29 Ian 2013, 13:57
    BIANCA

    HOROR......ASTA CAND PLANGE ,ZICI CA RADE...SI ,INVERS! SARACA DE EA! URATA MAI E! FACE IMPRESIE CAND ZAMBESTE !EU NU AS SARUTA-O NICI PLATIT!!!!! DACA SE SPARGE BOTUXUL LA MINE-N GURA....:)))?

    2
    0

  • fifi pe 24 Ian 2013, 21:13
    ORIBIL

    vaaaaaiiiiiiiii ce de buze,trebuie sa rad,scuzati-ma....haaahahahaaaa.....nu se vede in oglinda femeia asta,oribil arata,nu inteleg cum cineva ar avea pofta sa o pupe ca de sarutat nu mai pomenesc...hahaha.....

    2
    0

  • maria pe 24 Ian 2013, 20:33
    BIANCA

    E FAINA RAU ,GONFLABILA,DAR BUNA......PACAT CA E TOATA DIN SILICON! DACA CINEVA E ALERGIC LA SILICON,E RAU DE TOT! SI VEZI CAND MAI RASPUNZI LA TELEFONUL "RADIO ZU" SCOATE-TI CE AI PRIN GURA!!! ADICA SARMALE,OUA,ETC.

    0
    0

  • htfghfghdg pe 24 Ian 2013, 09:31
    fbfb

    ce va mai roade invidia :-j, va doriti si voi sa fiti asa frumoase ca ea ;) , dak ea a ales sa-si puna cantitatea asta de botox, a facut-o pt ea . inseamna ca ei ii place, si asta e cel mai important. sa-i placa ei,si nu voua ;) .

    0
    1

  • Anca pe 23 Ian 2013, 21:43
    *

    Scuzați-mi graba -> putea*

    1
    0

  • Anca pe 23 Ian 2013, 21:41
    Adevarul...

    Adevarul este că e chiar urâtă cu botox... Adică, și-a pus mai mult decât am pueta noi sa considerăm că ar fi „normal”. :| Și pentru ce? Ca să arate „mai bine” ? Nu cred că își dă seama cât de urâtă e în halul în care a ajuns... Adică, are aceeași expresie facială și când e tristă și când e fericită... :| :| :| :|

    2
    0

  • FSDFS pe 23 Ian 2013, 09:10
    fvfs

    e greu sa vzi k scrie p ochelar ray ban =)))

    1
    0

  • ionella pe 22 Ian 2013, 18:19
    bianca

    SI LA CE FACI RECLAMA??? LA BOTUX SAU LA MASINA?A...,NU ,STAI LA OCHELAI!!!! SUNT POLICEEEEEE???????????

    1
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod