Beyonce, cea mai influentă celebritate în 2014

Cântăreața ocupă primul loc în topul 100 al celor mai influente celebrităţi pe anul 2014, realizat de publicaţia Forbes, cu o avere estimată la 115 milioane de dolari în 2013, în timp ce soţul său, Jay-Z, se află pe locul al şaselea, cu o avere de 60 de milioane de dolari.

În 2013, Beyonce şi Jay-Z au format cuplul cu cele mai mari venituri din industria divertismentului, în topul alcătuit de publicaţia Forbes, cu o avere comună estimată la 95 de milioane de dolari, informează BBC, citat de Mediafax.

82de milioane de dolari este averea din 2013 a realizatoarei TV Oprah Winfrey
Topul 100 al celor mai influente celebrităţi, realizat anual de Forbes, ia în calcul şi faima vedetelor, pe care publicaţia o evaluează pornind de la numărul de menţionări despre acestea în presa scrisă şi audiovizuală.

De asemenea, Forbes utilizează un sistem de măsurare ce evaluează influenţa dobândită pe reţelele de socializare, monitorizând 11 platforme online, inclusiv Twitter, Facebook şi YouTube.

Pe locul al doilea în topul de anul acesta se află jucătorul de baschet LeBron James, cu o avere estimată de 72 de milioane de dolari, iar cântăreţul hip-hop Dr Dre se situează pe locul al treilea, cu venituri de 620 de milioane de dolari, însă cu o influenţă mai redusă în rândul publicului.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod