Benone Sinulescu îi dă în judecată pe Capatos şi Bordea pentru că l-au numit homosexual

Deranjat de presupunerile pe care Dan Capatos şi Cătălin Bordea le fac în emisiunea „Un show păcătos“, prin care au spus că artistul ar fi homosexual, Benone Sinulescu a declarat că îi va da pe cei doi în judecată şi va cere şi daune morale, potrivit adevărul.ro.
Sunt supărat foc pe nemernicii de Capatos şi colegul lui care mă ponegresc în emisiuni şi îi voi da în judecată. Sper că voi reuşi, că merită. Au zis despre mine nişte lucruri murdare, mizerabile... Că au circulat zvonuri că n-am s..ă, că sunt homo... După 58 de ani de când cânt, ei vin să-mi terfelească imaginea“, a declarat Benone Sinulescu pentru Ziarul Ring.


Ce-au făcut ei pentru ţara asta? Eu măcar las ceva în urmă, melodii cunoscute de toată lumea, nu emisiuni de trei lulele, trei surcele.
Sunt foarte nervos. Mint ca nişte porci ordinari şi asta îi va costa pentru că voi cere daune morale. Nu se poate aşa ceva! Am tăcut destul. N-au rating şi vor să facă audienţă cu noi?! Dacă nu ştii mare lucru despre un om, orientează-te, citeşte despre el! Nu vreau să arunce cu noroi în mine toţi netrebnicii pentru că îi trag la răspundere, deja am şi aranjat“
, a mai spus interpretul de muzică populară.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Bobi pe 29 Oct 2015, 18:47
    Mananca si ei doi o paine arucand cu noroi intr-un om superior lor.

    Capatos si Bordea...doi nimeni pe lume, noroc ca exista tigani, manelisti si curve in tara asta ca altfel Capatos nu ar avea cum sa isi faca emisiunea.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod