Bendeac se autoparodiază în Jurnalul unui burlac, luni seară, la Prima TV

Să trăiţi! Permiteţi să raportez! Jurnalul unui burlac a ajuns la fila a şapte şi vă propune o ediţie cu şi despre un potenţial război între România şi Rusia.
Îi veţi vedea pe frontul de luptă pe Adrian Mititelu în rol de comandant şi pe     Marean Vanghelie dormind în post, în timp ce, la 25 de la Revoluţie, Mircea     Dinescu, alături de Codin Maticiuc, Patriarhul Daniel şi Bianca Drăguşanu, vor     relata evenimentele, în direct, de la Televiziunea Publică.  

Mulţi ar profita pe partea de marketing de pe urma unei confruntări armate cu     ruşii... spre exemplu, maneliştii ar scoate cu siguranţă manele de cătănie.


Însă, cu ce arme ar putea România să-l învingă pe Putin? Păi ar putea     încerca cu “Muzica lui Fuego”, “Bombele Bacteriologice”, “Ironia lui Dragoş     Pătraru”, “Bancurile lui Duban” sau “Experienţa lui Băsescu”.

Dar războiul politic nu este singurul relatat în “Jurnalul unui burlac”. Şi războiul     divelor îşi are locul lui bine determinat, pentru că duelul cântăcioaselor Conchita Wrust şi Naomi e abia la început. Şi încă ceva. Bendeac se va     “război” şi el cu...
Bendeac.

Dacă vreţi să vedeţi cum se va descurca Bendeac imitându-l pe... Bendeac,     nu rataţi Jurnalul unui burlac, luni, 26 mai, de la ora 21:30, la Prima TV.

    
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod