Ben Affleck și Jennifer Garner divorțează după 10 ani de căsătorie

Actorii americani, care formează unul dintre cele mai frumoase cupluri de la Hollywood, au anunțat, marți, că divorțează după zece ani de căsătorie, confirmând astfel zvonurile care circulă de luni de zile, informează AFP, citată de Agerpres.

"După îndelungată perioadă de gândire şi o analiză atentă, am luat dificila decizie de a divorţa. Vom continua să avem multă iubire şi prietenie unul pentru celălalt şi ne angajăm să îi creştem împreună pe copiii noştri. Vă rugăm să le respectaţi intimitatea în această perioadă dificilă", au declarat cei doi actori hollywoodieni într-un comunicat de presă comun.

Potrivit unei surse, Ben Affleck şi Jennifer Garner s-au despărţit în urmă cu aproximativ şase luni.

Zvonurile despre despărţirea cuplului au fost alimentate de mai multe tabloide americane care au publicat de curând o serie de articole potrivit cărora mai multe camioane folosite la mutarea obiectelor de mobilier au fost văzute la începutul acestei luni în faţa reşedinţei pe care cuplul o deţine în comitatul South California.

Jennifer Garner şi Ben Affleck s-au cunoscut în 2001, în timpul filmărilor pentru "Pearl Harbor", dar s-au îndrăgostit abia în 2003, în timpul filmărilor de la "Daredevil", un lungmetraj în care au interpretat rolurile principale.

Au decis să formeze un cuplu în 2005 şi s-au logodit în aprilie 2005.

S-au căsătorit după alte două luni, în iunie 2005, în cadrul unei ceremonii private, pe Insulele Turks şi Caicos, în timp ce Jennifer era însărcinată cu prima lor fiică, Violet.

Cei doi actori americani au trei copii împreună - Violet Anne, născută pe 1 decembrie 2005, Seraphina Rose Elizabeth, născută pe 6 ianuarie 2009, şi Samuel, născut pe 27 februarie 2012.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod