BBC filmeaza la TVR 2

5 Noiembrie 2008
Facebook Twitter Comenteaza
BBC filmeaza la TVR 2

Ashtar Alkirsan, producatoarea unui documentar BBC despre variantele straine ale formatului international "Dragons' Den", se afla la Bucuresti pentru a filma in culisele realizarii programului "Arena Leilor", produs si difuzat de TVR 2.

Singura emisiune tv de acest gen (business reality-show) din Romania, "Arena Leilor", este considerata de echipa BBC o productie de succes a formatului international, motiv pentru care documentarul britanic va cuprinde si o prezentare a programului romanesc.
"Am ales productia din Romania pentru componenta sa educationala si pentru modul de realizare deosebit fata de productiile din alte tari", a declarat doamna Ashtar Alkirsan.

Materialele inregistrate de britanici in platoul de filmare al emisiunii "Arena Leilor" au cuprins, pe langa secvente din program, si interviuri cu producatoarea Cosmina Nicolescu, prezentatoarea Corina Dobre (Secheres) si cu oamenii de afaceri participanti la emisiune.

TVR 2 va difuza un making of al realizarii documentarului in Romania, iar productia BBC despre "Dragons' Den" in Canada, Rusia si Romania, va fi difuzat in premiera in perioada acestui Craciun, la postul BBC 2.

"Dragons' Den" este un proiect de televiziune care a aparut in  2001, in Japonia si care, datorita succesului inregistrat, a devenit un format international, preluat in prezent de televiziuni din peste 20 de tari, precum Noua Zeelanda, Australia, Ucraina, SUA, Portugalia, Germania, Israel, Elvetia, Spania.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod