Barbatul care i-a amenintat cu moartea pe Jay-Z si Beyonce a fost arestat

7 August 2009
Facebook Twitter Comenteaza
Barbatul care i-a amenintat cu moartea pe Jay-Z si Beyonce a fost arestat

Un barbat acuzat ca a trimis amenintari cu moartea unor staruri, printre care Jay-Z si Beyonce, a fost arestat de politia din Detroit, informeaza femalefirst.co.uk.

Leon Desmond Barrett a fost acuzat ca a scris si a trimis peste 12 scrisori de amenintare cu moartea in perioada decembrie 2006, aprilie 2009, adresate celebritatilor, inclusiv starului de fotbal american Jerome Bettis.

Potrivit politiei, cateva dintre biletele scrise de mana se refereau la o disputa dintre familia lui Barrett si cea a lui Bettis.
Intr-o scrisoare din 18 august 2007, Barrett afirma: "Sunt pregatit sa mai omor niste oameni. Beyonce, Jay-Z, Jerome Bettis si Tune-up Man sunt primii patru oameni pe care ma pregatesc sa-i omor".

Barbatul in varsta de 37 de ani a fost acuzat pe 4 august de trimiterea amenintarilor, dar s-a declarat nevinovat.

Sursa foto: newsday.com

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • ami4love pe 27 Ian 2010, 12:38
    Bună, eu sunt Ami!

    Bună, eu sunt Ami! Vă rugăm să how are you! Sper sa fie bine şi în perfectă condiţie de health.I a trecut prin profilul dvs. şi am citit-o şi a luat intersest în ea, vă rog, dacă nu i mintea va vrea sa-mi scrieti pe acest ID-ul (amihaji33@yahoo.co.uk) Sper să aud de la tine în curând, şi voi fi de aşteptare pentru dumneavoastră de mail pentru ca am ceva foarte important să se să vă spun. O mulţime de dragoste Mis Ami Haji!

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod