Barbatii prefera femeile care beau bere la prima intalnire

de Nicoleta Tarantus, 9 Ianuarie 2010
Facebook Twitter Comenteaza
Barbatii prefera femeile care beau bere la prima intalnire

Ei prefera, pentru o prima intalnire, acele femei care comanda bere in locul unei bauturi considerata "feminina", potrivit express.co.uk.

De ce? Pentru ca aceste femei par mai sexy, mai amuzante, independente si mai increzatoare in fortele proprii, conform barbatilor participanti la sondaj.

Un sfert dintre barbatii chestionati au recunoscut ca li se pare excitant ca o femeie sa comande o halba de bere. Insa, potrivit unui studiu comandat de compania producatoare de bere BitterSweet Partnership, doar 10% dintre femei ar alege sa comande bere in timpul primei intalniri cu un barbat.

In urma studiului, compania BitterSweet Partnership a inceput conceperea unui sortiment de bere destinat segmentului feminin.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Nistor Elena pe 10 Ian 2010, 22:22
    Buna!

    Intr-adevar sunt si eu de acord cu aceasta opinie pt ca eu insumi o practicsi o sustin deoarece nu mi se pare nimic rau sau jenant in a recunoaste ca iti place sa bei o bere daca asta e cea care te face sa te simti in largul tau indiferent daca esti fata sau baiat. Sincera sa fiu si eu aveam aceasta prejudecata in trecutul apropiat vizavi de acest aspect deoarece consideram totusi acest gest al meu de a bea o bere la o prima intalnire cu un baiat putin deplasat dar acum stiu sigur ca nu e asa. va salut cu multa stima!

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod