„Aspirina“ din „Las Fierbinţi“ şi soţul ei, daţi în judecată fiindcă n-au plătit întreţinerea!

Mirela Oprişor şi Mimi Brănescu au pierdut procesul şi au fost obligați să achite restantele de 1.000 de euro pe 10 luni la cheltuielile blocului.

Mimi Brănescu, scenaristul serialului de succes "Las Ferbinţi”, difuzat de Pro TV, şi soţia sa, Mirela Oprişor, care joacă rolul „Aspirinei”, au acumulat, în interval de aproape un an, datorii de 1.000 de euro la întreţinere.

Cuplul a fost dat în judecată de asociaţia de proprietari a blocului în care locuieşte, pentru restanțele acumulate la întreţinere, scrie wowbiz.ro.

Brănescu şi Oprişor au pierdut recent procesul de la Judecătoria Sectorului 2, iar sentinţa îi obligă să-și plătească datoriile.

"Admite cererea formulată de reclamanta Asociaţia de proprietari bl. XXX în contradictoriu cu pârâţii Brănescu Mimi Cornel şi Oprişor Mirela. Obligă pârâţii la plata către reclamantă a următoarelor sume: 4.573,67 lei, reprezentând debit principal-cote de întreţinere restanțe, acumulate în perioada iunie 2013 – martie 2014; 174,92 lei, reprezentând penalităţi de întârziere aferente debitului principal. Obligă pârâta să plătească reclamantei suma de 1.120 lei, cu titlu de cheltuieli de judecată", se arată în hotărârea judecătorilor.

Site-ul citat nu menționează cum au ajuns cei doi artiști în situația de a avea datorii la întreținere.

 

Comentarii (11)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Bobo pe 17 Oct 2015, 00:12
    cine?

    Cine crede ce scrie wowbiz, inseamna ca e prostul satului in Fierbinti. Pe bune?

    0
    1

  • Hai sictir Papalete pe 16 Oct 2015, 20:52
    @Papalete

    Daca un serial cum e asta tu il consideri comedie inseamna ca esti prost ca noaptea. Iar "marii" artisti, ar face bine sa isi plateasca datoriile si pe urma sa faca pe vedetele.

    1
    0

  • Papalete pe 16 Oct 2015, 20:06
    ia te uita!

    Marius-- Din cate se vede tu cu Stefan va considerati cei mai destepti, adica va diferentiati voi insiva de "prostime". Mai sa fie! Uite unde sunt moralistii! Precis ca sunteti devoratori de manele si de telenovele care sigur vi se par "serioase". Uite la boul de Stefan cum spune "chiar atat de tampiti am ajuns"? Corect ar fi sa spui "chiar atat de TAMPIT am ajuns?" Ei, da atat de tampit esti incat nu stii ce inseamna un film de comedie!!! Insoara-te cu Marius si ascultati manele, boilor!

    0
    0

  • ion pe 16 Oct 2015, 19:58
    Marius si Stefan

    Pai mai domnilor exagerat de prea culti. Ce va deranjeaza la "Las Fierbinti"? C a are succesuri ? Ca arata boborul troglodit din "romanica" exact asa cum e el ? Da ce mincati voi doi de sunteti asa de culti? Ca as vrea si eu dar numai daca nu mincati rahat.

    0
    0

  • geo pe 16 Oct 2015, 16:57
    Cei doi

    Da Marius, asa e ! Culmea, pensionarii platesc intretinerea la zi, din putinul lor, ma refer la majoritate. Cunosc multe cazuri de bogatani, sa nu zic altfel, care, cu NESIMTIRE, nu platesc intretinerea. Daca nu ar afecta viata celorlati (uneori se opreste apa sau gazul in bloc sau pe scara respectiva), nu ar avea importanta, ar suferi doar ei. Dar asa problema devine o chestie de civism, insa multi imbogatiti, corect sau nu, nu au un minim din asa ceva ... si nici nu stiu ce-i aia ! Astia doi se pare ca nu prea au cascaval, daca locuiesc la bloc. Or da banii pe vicii, cine stie, sunt high mereu, probabil, si nu le mai ramane nimic ..... poate doar sa manance !

    1
    0

  • geo pe 16 Oct 2015, 16:50
    Serial

    N-am auzit pana azi de acest serial, din comentarii deduc, ca are succes la pooooollliiiii*e !

    1
    1

  • Dan pe 16 Oct 2015, 11:23
    H'aspirina

    Recomandare .... sa puna in practica , ceea ce face in rolul din Las Fierbint...cu siguranta strange destui bani , si poate chiar mai mult , ca sa-si poata plati datoria . Temporar , ma ofer manager(PESTE) , ca sa demaram proiectul.

    3
    4

  • marko pe 16 Oct 2015, 09:05
    urat din partea eva.ro...!!!

    Urat din partea acestui site ptr. care aveam tot respectul in fata tiganiilor de la clik si alte porcarii din media...daca ati inceput sa va ocupati cu barfe de colt de scara (precum baba Leana -femeia de serviciu si cu tanti Tanta de la 4 cum clevetesc ele in colt de bloc) cam asa sunteti vazuti in acest moment! foarte urat!

    8
    3

  • GGG pe 16 Oct 2015, 08:46
    @stefan

    stefanele, nu toti am ajuns niste tampiti, ci numai tu, Sau oricine isi inchipuie ca daca lui nu-i place ceva, ar trebui sa nu placa nimanui.

    9
    4

  • Marius pe 16 Oct 2015, 08:44
    incultura

    Da, Stefan, din pacate productii de genul asta au mare succes la public. Sunt multi oameni fara cultura, semianalfabeti, agramati care gusta din plin mizeriile astea de seriale si emisiuni de cacat. Prostimea e multa, din pacate. Si asta stiu si cei care produc asemenea mizerii. Apoi, mi se pare cel putin penibil si o nesimtitre fara margini sa castigi mii de euro din productii tv si sa ai datorii la intretinere. Daca aerau niste amarati, fara job, sau pensionari mai intelegeam, dar asa..e nesimtitre!

    11
    10

  • stefan pe 15 Oct 2015, 20:25
    gluma

    ..serialului de succes "Las Ferbinţi”.. am ras cu lacrimi.... chiar asa tampiti am ajuns?

    11
    21

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod