Argentina anulează mandatul de arestare împotriva lui Justin Bieber

Justiția argentiniană a anulat miercuri mandatul internațional de arestare împotriva cântărețului canadian Justin Bieber (21 de ani), anchetat pentru agresarea unui fotograf la Buenos Aires, în timpul unui turneu în 2013, informează presa locală, preluată de AFP.

Tribunalul a anulat mandatul de arestare, însă a menținut inculparea artistului, care trebuie să ia legătura cu autoritățile pentru a stabili data când urmează să facă depoziția, arată agenția de presă DyN, citată de Agerpres. Judecătorii au luat în considerare faptul că delictul de care este acuzat Bieber nu este pasibil de pedeapsă cu închisoarea.

Cântărețul va putea merge de acum în Argentina fără să fie arestat și să călătorească în lume fără a risca să fie reținut din cauza acestei acuzații.

Un fotograf argentinian, Diego Pesoa, afirmă că a fost agresat, că i s-au smuls aparatul foto și telefonul mobil în 9 noiembrie 2013 de o gardă de corp a cântărețului, la cererea acestuia, în fața unui club de noapte din cartierul Palermo din Buenos Aires.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod