Anya, noua componenta a trupei Hi-Q

Facebook Twitter Comenteaza
Anya, noua componenta a trupei Hi-Q

Florin Grozea si Mihai Sturzu anunta oficial numele noii componente a formatiei Hi-Q: Anya. Cu o experienta de sase ani in domeniul showbiz-ului, Anya este noua membra Hi-Q. Frumoasa solista este din Sibiu, are 22 de ani si detine in portofoliu peste 500 de concerte live. De mic copil a urmat cursuri de canto, lansandu-se mai tarziu pe scena muzicala din Sibiu.

Datorita talentului si ambitiei de care a dat dovada in toti acesti ani, Anya a devenit, incepand cu 2006, un proiect al MOF Records, casa de productie a lui Florin si Mihai.


Studenta in ultimul an la ASE, ea se descrie ca fiind o persoana activa, pozitiva, infipta si careia ii place sa aduca bucurie celor din jurul ei. "Sunt foarte bucuroasa ca fac parte din Hi-Q, trupa pe care o admir de atatia ani. Sunt convinsa ca imi voi aduce aportul la succesul celei mai populare trupe pop romanesti.", a declarat Anya.

"Am impresia ca toata lumea din jurul ei o iubeste.", a declarat Florin Grozea, unul dintre fondatorii trupei. Ii plac vacantele in strainatate, printre locurile preferate numarandu-se Heide Park din Germania.

Trupa Hi-Q a filmat recent primul videoclip in noua formula, pentru cel mai recent single, "Asa-s prietenii", piesa care deja se bucura de succes in randul fanilor care au accesat site-ul trupei.
O mare parte a noului clip a fost filmata intr-un autobuz care a purtat echipa de filmare si membrii trupei de la Bucuresti pana la Valenii de Munte. Noul videoclip va fi difuzat in aproximativ o luna de catre principalele posturi TV din Romania.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod