Antonio Banderas s-a cuplat cu Sharon Stone

Melanie Griffith și Antonio Banderas au fost căsătoriți timp de 18 ani


Melanie Griffith, care are o fiică în vârstă de 17 ani, Stella, cu Antonio Banderas, spune că se simte destul de "ciudat" atunci când se gândeşte la posibila nouă relaţie a acestuia, dar crede că amândoi trebuie să meargă mai departe şi să îşi continue vieţile.

Antonio şi Sharon sunt prieteni buni de mulţi ani. Au flirtat întotdeauna cu neruşinare unul cu celălalt, iar acum sunt mai apropiaţi ca niciodatăsursa citată de presa americană
"Melanie se simte ciudat când se gândeşte la apropierea dintre Sharon şi Antonio, dar ştie că amândoi trebuie să treacă peste destrămarea căsniciei lor.
Relaţia lor s-a încheiat cu mai multă vreme în urmă şi amândoi au decis că este mai bine să îşi caute fericirea în altă parte decât să trăiască nefericiţi împreună"
, a declarat aceeaşi sursă, citată de ediţia britanică a revistei Grazia.

Aceasta a fost cea de-a patra căsătorie pentru Melanie Griffith şi cea de-a doua pentru Antonio Banderas, notează Mediafax. Melanie Griffith a fost căsătorită de două ori cu actorul Don Johnson, iar al treilea mariaj a fost cu actorul Steven Bauer, din 1982 până în 1987.
Antonio Banderas a fost căsătorit cu actriţa spaniolă Ana Leza din 1987 până în 1996.

Sharon Stone, în vârstă de 56 de ani, a fost căsătorită cu producătorul de televiziune Michael Greenburg, în perioada 1984 - 1990, şi cu jurnalistul şi editorul Phil Bronstein, în perioada 1998-2004.


Foto: AFP/Mediafax

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod