Antonia a făcut pace cu familia Castellano: Fiica sa rămâne în Italia

Cântăreaţa şi fostul ei soţ, Vincenzo, au pus capăt disputei asupra custodiei copilului. Cei doi au ajuns la un acord, de dragul fetiţei lor.

Scandalul izbucnit după divorţ între Antonia şi Vincenzo Castellano părea nesfârşit. Cei doi s-au luptat în instanţă şi s-au acuzat de mai multe ori în presă pentru a obţine custodia fetiţei lor, Maya, în vârstă de cinci ani, dar, din fericire, în cele din urmă raţiunea a învins, iar relaţia dintre cei doi foşti soţi a revenit la normal.

De dragul copilului, Antonia şi Vincenzo au ajuns la o înţelegere. Fostul socru al artistei, Ciro Castellano, a spus că Maya va rămâne în Italia, unde merge la şcoală, iar Antonia o va vizita de câte ori are ocazia.

"S-a ajuns la o înţelegere între Antonia şi Vincenzo, s-a închis tot. Fetiţa va sta în Italia cu tatăl ei, vine şi ea în România în vacanţă. Ea merge la şcoală în Italia. Ne-am întâlnit, ne-am pupat, am vorbit şi a fost OK. Copilul are nevoie şi de mamă, e îndrăgostită de Antonia", a spus tatăl lui Vincenzo.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod