Anne Hathaway, la un pas de a se îneca

Actriţa s-a aflat la un pas de a se îneca, miercuri, în timpul unei vacanţe pe care vedeta americană a petrecut-o în Hawaii.
Aflată în vacanţă cu soţul ei pe insula Oahu din Hawaii, Anne a decis să facă o baie în ocean, dar a fost prinsă de curenţii puternici din acea zonă, informează site-ul hollywoodreporter.com, citat de agenția Mediafax.

În acel moment, soţul ei se bronza pe plajă, iar Anne Hathaway a început să facă semne disperate spre ţărm, agitându-şi mâinile şi strigând. Din fericire, actriţa în vârstă de 31 de ani a fost salvată de un surfer local.

Odată ajunsă la ţărm, Anne a primit imediat ajutorul soţului ei, Adam Shulman, în vârstă de 32 de ani, care i-a aplicat un bandaj pe glezna stângă, întrucât actriţa s-a tăiat într-o formaţiune de corali foarte ascuţită în timp ce se apropia de ţărm.

Vedeta hollywoodiană şi-a revenit însă foarte repede după acest incident neplăcut şi a putut fi văzută în aceeaşi zi în timp ce se fotografia pe plajă alături de admiratorii ei.

Identitatea surferului care a salvat-o din valuri nu a fost dezvăluită, relatează Mediafax.

Actriţa americană Anne Hathaway a fost apreciată de critici şi de public pentru rolul din "Rachel se mărită/ Rachel Getting Married", de Jonathan Demme, pentru care a fost nominalizată, în 2009, la Oscar.
Actriţa a jucat, de asemenea, în "Diavolul se îmbracă de la Prada" şi în "Brokeback Mountain".
Actriţa a putut fi văzută pe marile ecrane în 2010 în filmul "Dragoste şi alte dependenţe/ Love and Other Drugs", în care joacă alături de Jake Gyllenhaal, dar şi în animaţia "Alice în Ţara Minunilor/ Alice in Wonderland", de Tim Burton, în care a jucat rolul Reginei Alba.
În 2011, actriţa a asigurat vocea personajului Jewel din animaţia de mare succes "Rio" şi a jucat rolul Fantine din filmul "Les Miserables", regizat de Tom Hooper, pentru care a primit un trofeu Oscar în 2013 pentru cea mai bună actriţă într-un rol secundar.


Foto: AFP/Mediafax

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod