Annamari Dancs - Succes şi în Turcia

25 Noiembrie 2011
Facebook Twitter Comenteaza
Annamari Dancs  -  Succes şi în Turcia
Zilele trecute Annamari Dancs a fost în Turcia unde a participat la filmările videoclipului unei piese înregistrata în duet cu cunoscutul interpret turc  Deniz Cem.

"Îl cunosc pe Deniz încă din 2008. Ne-am întâlnit la Braşov, la Festivalul Cerbul de Aur acolo unde el a reprezentat Turcia iar eu România. Anul trecut Deniz mi-a solicitat colaborarea la o piesă de club în limba engleză dar cu un influente specific turcesti, adecvata ringului de dans al cluburilor europene” – povesteşte interpreta.”După un an, posturile de radio din Turcia au început să difuzeze piesa în heavy rotation iar I wanna be with you a devenit un hit care îşi cerea videoclipul”.

Cum Annamari era extrem de ocupată ( prinsă între repetiţii şi spectacole la Teatrul de Operetă din Budapesta) abia săptămâna trecută s-a ivit oportunitatea de a duce proiectul la bun sfârşit.Ceea ce s-a şi întâmplat în decurs de doar trei zile ( incluzand drumul parcurs de la Budapesta pâna la Istambul şi înapoi, cu escală la Sfântu Gheorghe).


Filmările au avut loc într-o locatie exotică aproape de Istambul, într-un hotel aflat pe malul Mării Marmara  special închiriat pentru filmări de către casa de producţie  care în trecut a lucrat pentru Tarkan. Tot aici, s-au filmat şi câteva secvenţe dintr-un serial turcesc cu un imens succes internaţional: Ezel.

"În afară de duetul nostru, Deniz a mai filmat şi un alt videoclip pentru un viitor single si din acest motiv filmările au început cu mare întârziere.
În loc de ora 21 (cum era prevazut) camerele de filmat au inceput să ruleze la 3 dimineaţa. Am în total 17 clipuri în “videografie”  dar n-am văzut în viaţa mea o echipă atît de liniştită şi calmă. În ciuda întârzierilor, profesionalismul lor m-a surprins plăcut. Au folosit technică de ultimă generaţie, lucrând intens la fiecare cadru, la fiecare scenă. Mai târziu am aflat că ei au fost contractaţi pentru 24 de ore aşadar pentru ei n-a fost nicio grabă.
Cred ca am reuşit şi eu să fac o impresie plăcută cu temperamentul meu şi cu energia mea.”


Videoclipul va fi gata abia în ianuarie însă managementul lui Deniz a pus deja la punct un turneu media cu participarea lui Annamari, turneu care pentru interpreta ar putea însemna deschiderea unor noi orizonturi într-o ţară cu nu mai puţin de 65 de milioane de locuitori.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod