Anna Paquin: "Unii cred că monogamia şi bisexualitatea se exclud reciproc. E problema lor, nu a mea"

Actriţa, una dintre vedetele serialului "True Blood", a pornit într-o veritabilă "cruciadă" împotriva stereotipurilor asociate persoanelor gay, bisexuale şi transgender şi a declarat recent că "monogamia şi bisexualitatea nu se exclud reciproc".

Actriţa, o bisexuală declarată, spune că îşi doreşte să ajungă să trăiască într-o societate care va considera persoanele din comunitatea LGBT la fel de "normale" şi de "plictisitoare" ca oricare altă persoană din jur, relatează ziarul britanic Daily Mail, citat de agenţia Mediafax.

2copii au Anna Paquin și Stephen Moyer
"Motivul pentru care eu simt că este important să vorbim despre aceste lucruri este acesta: cu cât această discuţie va deveni mai normală, mai lumească şi mai plictisitoare, cu atât va fi mai bine pentru toate persoanele din comunitatea noastră", a declarat vedeta în vârstă de 31 de ani.

Ea a declarat săptămâna trecută pentru HuffPost Live că sexualitatea ei duală nu îi afectează relaţia monogamă pe care o are cu soţul ei, actorul Stephen Moyer.

"Există persoane care vor merge probabil în mormânt fără să-şi schimbe ideile despre comunitatea LGBT.
Asta e problema lor, nu a mea. Şi mai sunt oameni care cred că monogamia şi bisexualitatea se exclud reciproc. Încă o dată: e problema lor, nu a mea"
, a spus Anna Paquin.

Luna trecută, artista a publicat pe Twitter un mesaj de sprijin pentru LGBT Pride Month în care a afirmat: "Sunt mândră că sunt o fericită mamă bisexuală şi căsătorită. Căsătoria are legătură cu dragostea, nu cu sexualitatea".

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod