Angelina Jolie şi Brad Pitt, căsătorie cu repetitie - FOTO

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
17 Mai 2012
Câteva imagini în care Angelina Jolie şi Brad Pitt sunt îmbrăcaţi în mireasă şi mire şi pozează pentru fotografi i-au înnebunit pe fanii din întreaga lume, pe motiv că au ratat nunta celor doi.

Câteva imagini în care Angelina Jolie şi Brad Pitt sunt îmbrăcaţi în mireasă şi mire şi pozează pentru fotografi i-au înnebunit pe fanii din întreaga lume, pe motiv că au ratat nunta celor doi.

Însă ceea ce pare a fi o reuşită extraordinară a paparazzilor este de fapt o şedinţă foto imaginară a evenimentului, realizată de Alison Jackson, scrie cotidianul britanic Daily Mail, citat de Mediafax.

Artista este cunoscută pentru modul în care îşi imaginează evenimentele importante din viaţa unor actori.

Cea mai importantă "lucrare" a sa a fost o şedinţă foto cu 300 de imagini ai căror protagonişti au fost actori ce semănau cu prinţul William şi Kate Middleton.

Actorii pe care artista i-a folosit pentru imaginarea evenimentului seamănă extrem de bine cu Angelina Jolie şi Brad Pitt. Personajul Angelinei poartă o rochie lungă, albă, care îi scoate în evidenţă silueta, şi are în mână un buchet de flori albe, în timp ce personajul Brad Pitt poartă un costum de culoare gri şi ochelari de soare.

Cei doi actori au fost fotografiaţi în interiorul unei case, în maşină, dar şi în aer liber, pozând unul alături de celălalt.

Vezi imaginile aici!

Angelina Jolie şi Brad Pitt, botezaţi de presa de la Hollywood "Brangelina", sunt împreună de şapte ani şi au şase copii: trei adoptaţi - Maddox, născut în august 2001, în Cambodgia, Zahara, născută în ianuarie 2005, în Etiopia, şi Pax, născut în noiembrie 2003, în Vietnam - şi trei biologici, Shiloh, născută în mai 2006, şi gemenii Knox şi Vivienne, născuţi în iulie 2008, informează Mediafax.

Cei doi actori au confirmat că s-au logodit, dar nu au anunţat o dată pentru nuntă.

De-a lungul anilor, au existat mai multe zvonuri privind căsătoria celor două staruri, cei doi dezminţind de fiecare dată şi chiar spunând că se vor căsători numai dacă de acest privilegiu vor putea beneficia şi persoanele cu orientare homosexuală.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod