Angelina Jolie s-a căsătorit în secret cu Brad Pitt, înainte de nunta lor din Franţa

Într-un interviu acordat publicaţiei italiene Io Donna, vedeta americană spune că era deja o femeie căsătorită atunci când a organizat, alături de Brad Pitt, ceremonia de nuntă în august 2014. Cei doi actori au fost nevoiţi să se căsătorească mai întâi în Statele Unite ale Americii, înainte de a organiza ceremonia şi petrecerea de nuntă în Franţa, informează site-ul contactmusic.com, citat de Mediafax.

"Înainte de nunta noastră din Franţa, la care au participat copiii noştri, eu şi Brad eram deja căsătoriţi, în California", a dezvăluit vedeta americană. "Ca americani, nu puteam să ne căsătorim legal în Franţa", a completat actriţa.

Se pare că prima ceremonie de nuntă a cuplului Jolie-Pitt a fost încă şi mai discretă decât cea de-a doua, care a evitat la rândul ei expunerea mediatică.

Vorbind despre ziua în care a devenit în mod oficial noua doamnă Pitt, Angelina Jolie a spus: "Într-o zi, i-am spus lui Brad: «Hai să ne întâlnim la ora 16.30».

Am telefonat unui judecător de pace şi acolo, în faţa lui, am semnat amândoi actul de căsătorie", a adăugat vedeta americană.

Ceremonia de nuntă a cuplului Jolie-Pitt, supranumit de tabloide "Brangelina", a avut loc la Chateau Miraval, o proprietate spectaculoasă pe care cei doi actori o deţin în sudul Franţei. Cei şase copii ai cuplului au jucat roluri importante în timpul ceremoniei. Astfel, fiii cei mari ai lor, Maddox şi Pax, au condus-o pe Angelina Jolie spre altar, în timp ce fiicele Zahara şi Vivienne au fost fetiţele care au purtat coşuleţele cu flori.
Shiloh şi Knox au fost purtătorii de verighete.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod