Andreea Tincu & Sense ss 2014

The Ark a fost gazda unui veritabil dublu fashion show made in Ro. Colecția soft, ultrafeminină creată pentru sezonul primăvară –vară 2014 de designerul Andreea Tincu & Sense și linia retro pentru toamnă-iarnă 2013-2014 propusă de Sense, au fost vedete.
Early Mornings este numele sugestiv al colecției semnate de designerul Andreea Tincu pentru sezonul primăvară- vară 2014.

Linia este una feminină, fluidă, delicată iar structurile tricotate diafan de tip devore technique și efectul translucid  dat de straturile de organza  de mătase suprapusă, sunt doar cîteva dintre  elementele cheie ale colecției.

Silueta este rafinat scoasă în evidență iar transparența nu are nimic ostentativ emanînd doar o naturalețe pură.

Jacquard-urile rafinate, patchwork-ul de fîșii, suprapunerile de benzi transparente, grafica cu cercuri din organza, plisările ingenioase pe țesături transparente conferă prețiozitate colecției și aduc arta artistului Paul Klee în prim-plan.

Trecerea de la nuanțe închise de negru la griuri colorate și  tonuri neutre  de piersică pudrată amestecate cu accente de roșu se armonizează cu jocul de linii din structurile tricotate.

Materialele colecției Early Mornings sunt naturale, mătasea fiind fibra principală atît în țesăturile cu aspect de in cît și în organza, voal sau chantung, toate fiind posibile mulțumită tehnologiei Stoll.

,,Când am creat această colecție m-am gândit la o dimineață devreme de vară,  în care întunericul este treptat înlocuit cu gradări fine de culoare, pasaje  delicate care oscilează între nuanțe  închise spre deschis.
 Văd rasaritul asemeni unor picturi semnate de Paul Klee, un adevarat magician în jocul cu transparențe“
 - declara designerul Andreea Tincu.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod