Andreea Runceanu, lifecoach acreditat international

Andreea Runceanu te invata cum sa ai o relatie de iubire fericita si sanatoasa! Iata la ce seminar poti invata secretele!

Andreea Runceanu, lifecoach acreditat international, va dezvalui secretele din spatele unei relatii de iubire care rezista probei timpului. Artista, care este si practicant NLP, va explica metodele prin care cu totii putem depasi obstacole de zi cu zi care apar in viata de cuplu dupa 1, 5, 10 sau chiar 40 de ani.
Dezvaluirile specialistului vor avea loc in cadrul unei noi editii a atelierului “Fericirea in cuplu” ce va avea loc marti, 30 mai, intre orele 18.30 - 22.00 la Training Cafe (Strada Academiei nr 17, et 3). Taxa de participare este de 100 de lei/persoana (80 de lei pentru cei inscrisi pana vineri, 27 mai).

“Va astept cu drag la atelierul meu “Fericirea in cuplu”, unde veti afla reteta dupa care se poate ‘gati’ o relatie de iubire mereu proaspata, dulce, colorata si neaparat foarte sanatoasa.Sunt muzician de cand ma stiu, practicant NLP si Life Coach certificat international, dar ceea ce ma defineste cu adevarat este ca sunt un om fericit, echilibrat si implinit.
Sunt mama a doi copii si iubita sotului meu de aproape 10 ani, ani frumosi in care am invatat ce trebuie si ce nu trebuie sa faci ca sa construiesti fericirea in cuplu. De ce sa veniti la atelierul meu? Pentru ca veti pleca de acolo cu alta mentalitate, cu tehnici pe care le veti aplica imediat si informatii autentice pe care le-am dobandit - cel mai important - din experienta mea de viata, si abia mai apoi din experienta de life coach. Sunt testate, aplicate si dau rezultate garantat”, declara Andreea Runceanu.


Inscrierile se fac la adresa lifecoach@andreearunceanu.ro.

Andreea Runceanu a sustinut primul seminar in calitate de life coach, “Fericirea in cuplu”, in luna februarie. Cunoscuta artista din trupa Amadeus, absolventa a Noble Manhattan Coaching, din Marea Britanie, le-a vorbit participantilor despre secretele unei relatii fericite cu partenerul de viata, in contextul in care, in prezent, relatiile de iubire par din ce in ce mai firave.

Andreea Runceanu a interactionat cu participantii si a impartasit tehnicile, testate si aplicate, prin care partenerii isi pot schimba radical atitudinea si mentalitatea, reusind sa depaseasca orice problema aparuta in cuplu.

La finalul intalnirii, participantii si-au conturat o idee mai clara despre cum anume este indicat sa se comporte in relatia de cuplu pentru a evita neintelegerile si conflictele si a se simti cu adevarat fericiti in ciuda problemelor inevitabile de zi de zi, venite din exterior.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod