Andreea Raicu: „Nu am un iubit. Am crezut că e ceva în neregulă cu mine”

Vedeta în vârstă de 38 de ani spune că este fericită singură, pentru că a învăţat să se iubească mai mult pe ea însăşi.

Andreea a explicat pe blogul ei de ce se simte mai bine singură. "Văd în jur multe fete sau femei care suferă enorm pentru că nu au o relație. Eu însămi nu am un iubit și înțeleg perfect dorința de a fi cu cineva, de a împărți viața cu un om pe care să îl iubești, dar ce nu mai înțeleg acum e durerea care te împiedică să îți trăiești viața în lipsa unui partener", a scris ea. "Ani de zile am așteptat un bărbat care să îmi aducă fericirea. Ani de zile nu am trăit așa cum mi-aș fi dorit, pentru că aveam nevoie de un bărbat care să mă împlinească.

Ani întregi am crezut că e ceva în neregulă cu mine când nu eram într-o relație cu un bărbat. Ani de zile am stat într-o relație toxică doar ca să nu fiu singură în această societate «care te vrea într-o relație». Tu trebuie să te iubești pe tine".

Vedeta explică de ce este convinsă că fericirea sa depinde doar de ea: "Într-o zi am înțeles că nimeni nu poate să-mi aducă fericirea dacă eu nu o am, nimeni nu poate să mă împlinească dacă eu nu fac asta pentru mine, că nimeni nu mă poate iubi înainte să mă iubesc eu.
Și chiar dacă cineva vine să facă toate astea, le va aduce într-un loc care nu are bază și se vor risipi așa cum au venit. Pentru că, în relațiile pe care le-am avut, chiar dacă primeam tot ce aveam nevoie nu era de-ajuns pentru că nimeni nu îți poate da ceea ce tu trebuie să-ți dai. Am înțeles cât de important este «să muncești» să ai o relație bună cu tine. Să îți placă să petreci timp doar cu tine, să te cunoști și să faci lucrurile care îți plac, indiferent dacă ești într-o relație sau nu. Echilibrul este cel de care depind liniștea noastră, împlinirea și bucuria",
a scris Andreea.

"„«Unbalanced people have unbalanced relationships» («Oamenii dezechilibrați au relații dezechilibrate») am auzit într-un workshop.
Am dat timpul înapoi și am înțeles cât de adevărat e acest lucru. Dacă noi nu suntem echilibrați, nici reatiile noastre nu pot fi așa. În ultima vreme, am tot fost întrebată dacă, pentru că gândesc așa, îmi mai doresc totuși să fiu într-o relație, dacă îmi doresc să îmi fac o familie sau nu. M-a mirat, pentru că nu am înțeles de unde venea această dilemă. Faptul că mă simt bine cu mine nu înseamnă nici pe departe că nu îmi doresc o relație. Din contră. Îmi doresc o relație cu care să fiu fericită și nu am nevoie de o relație care să mă facă fericită! De fapt, asta e concluzia mea.
Nu aștept pe cineva care să îmi dea fericirea, ci mi-ar plăcea să împart fericirea cu cineva. Pentru că experiența îmi spune că a avea un iubit nu e sinonim cu a avea fericirea!"
, se consolează Andreea.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod