Andreea Marin poartă rochii de 5.000 de euro în emisiunea de la TVR

Andreea Marin va reveni în televiziune pe 20 octombrie, urmând să prezinte la TVR 1 și TVR HD, în fiecare duminică seară, de la 20.45, timp de trei ore, „Prețuieste Viața”, o emisiune live de excepție în care va aduce în lumina reflectoarelor oameni deosebit de valoroși, dar foarte puțin cunoscuți de public. Aceste cazuri se vor împleti cu momente de divertisment de calitate
“Show-ul va avea explozie, emoție, bucurie de a trăi și optimism, dar și rezolvări de situații spectaculoase”, declară vedeta.
 
Pentru filmarea spotului promo, Andreea Marin a purtat șase ținute Pronovias extrem de elegante. Este vorba de șase rochii de cocktail, în culori diferite, al căror preț depășește cumulat 5000 de euro.

Pentru filmările de la Palatul Știrbei, vedeta a ales patru ținute tip cocktail: o rochie galbenă din mătase tulle, pe un umăr, un model albastru deschis cu aplicații tip Swarovski, o rochie roșie din mătase cu umerii goi și un model albastru, până la genunchi, cu aplicații de paiete cusute manual. 

Pentru filmarea de la Casa Vernescu, Andreea Marin a optat pentru o rochie spectaculoasă roz vintage, în croi tip sirenă, cu trenă și aplicații de paiete strălucitoare.
 
 
Pentru filmarea din studio, vedeta a ales o rochie verde, din mătase și dantelă foarte fină.
“Am 39 de ani, dar am trăit, văzut, simțit câți alții într-o sută. Trăiesc intens, simt că am aripi! Viața mea a însemnat și vârf și prăpastie, dar am ales să mă ridic și să îmi ajut destinul cu voință, pasiune și credință. M-am încăpățânat să îmi păstrez spiritul tânăr, trupul sănătos, mintea limpede și inima curată. Eroii mei sunt oameni cărora le pasă! Luptă, iubesc și prețuiesc viața! Îi aduc în casele voastre în serile de duminică și vă promit bucurie de a trăi și schimbare”, spune Andreea Marin în spotul TV. 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod