Andreea Mantea şi Ştefan Stan vor să se împace

După despărțirea recentă, cei doi dau semne că vor să-și mai ofere o șansă pentru a rămâne împreună.

Andreea Mantea a povestit în ediția de joi seară a emisiunii "WOWbiz", de la Kanal D, că, deși l-a căutat acasă pe Ștefan, i-a trimis mesaje pe telefon şi l-a sunat de mai multe ori, acesta nu a vrut să-i răspundă. Ea a mers la apartamentul pe care l-au închiriat împreună pentru a sta de vorbă, dar Stefan nu a dorit să-i deschidă. "Nu mai am chei de acolo. Am bătut la uşă şi el a venit să întrebe cine e. Am zis: 'Andreea' şi am auzit cum se îndepărtează, i-am auzit paşii.

Suntem într-un film cu proşti? Acum plânge? Hai să terminăm această şaradă", a spus vedeta plângând.

La rândul lui, câștigătorul emisiunii "Vocea României" a povestit cu ochii în lacrimi cum și-a înecat supărarea în băutură: "Am închis toate luminile în casă, am început să beau când a venit Andreea. Bătea la uşa să îi deschid, dar i-am spus că nu. Stăteam în sufragerie şi mă gândeam 'ce prost sunt! am stins luminile în casă şi nu vreau să răspund la uşă!' Am fost băţos şi nu i-am răspuns, mă alimentasem de la băutură", a spus cântăreţul la Acasă TV.

"M-am îmbătat de supărare! Am băut bere după bere şi mă durea fiecare moment în care o vedeam plângând", a explicat el.

Ștefan a făcut primul pas spre împăcare: "Draga Andreea, această relaţie dintre noi va dura cât o vrea Dumnezeu. Nu sunt nici eu în măsură şi nici tu să oprim sentimente frumoase care sunt între noi. Vreau să avem o relaţie Stefan Stan - Andreea Mantea şi atât. Nu avem nevoie de televizor, ci de oameni simpli, de prieteni. Avem nevoie de doamna Cati de la cafea.

Îmi pare rău că mă vezi plângând ca un pisic, dar vreau să avem momentele noastre. Andreea, te aştept acasă!"



Andreea i-a făcut şi ea declaraţii de pace în emisiunea de la Kanal D. "Este un om frumos, curat. El m-a aşteptat pe mine 35 de ani, eu pe el, 26. Îl iubesc de mor, sunt sigură. Sunt atât de călită, nu e prima oră când am fost dezamăgită, de data asta am fost şi umilită. Este prea mult să îmi transmit un mesaj la TV. Suntem doi proşti, doi penibili, am luat-o razna de la prea multă iubire", a spus prezentatoarea TV.

Ea a precizat că nu mai are de gând să meargă la Stefan și că acum el trebuie să facă următorul pas: "Ştii unde sunt.

Ștefan, te aştept acasă. Acasă la mine", i-a spus Andreea.











Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
8 Februarie 2013
 

Comentarii (6)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • teatru pe 11 Feb 2013, 12:51
    teatru

    teatru ieftin. prefacatorie.

    2
    0

  • CACARAU pe 11 Feb 2013, 02:40
    Mangoles

    Ce mah nu mai aveti subiecte si incepeti sa le jucati chiar voi ?

    3
    1

  • EMMA pe 10 Feb 2013, 11:02
    PT ANDREEA MANTEA & STEFAN STAN

    NICI NU STIU K CE SA-NCEP.IN PRIMUL RAND,STEFAN A GRESIT ENORM DE MULT , LASAND-O PE ANDREEA LA SPITAL,SA MEARGA SA-I DUCA DE MANCARE TATALUI. NU SPUNE NIMENI SA NU-SI IUBEASCA FAM.DAR INTRE TATA CARE II ERA FOAME SI ANDEEA CARE ERA IN DURERI GROAZNICE, TREBUIA SA-SI AMANE TATAL.EL PUTEA SA MAI ASTEPTE .NU SA O LASE IN SPITAL, CHIAR DACA ERA K O PRIETENA , ACOLO, ERA NEV. DE PREZENTA LUI. ANDREEA ESTE O FRUMOASA, O DESTEAPTA, O BUNA GOSPODINA CUM SPUNE SI EL DE ALTFEL, SA SE PUNA EL IN LOCUL EI, SA-L LASE EA PE EL IN SPITAL SI SA PLECE , EL CUM S-AR SIMTII, STEFAN, SA-SI IUBEASCA FAM, CU LIMITA, SA INVETE SA SE DESCURCE IN TOATE IPOSTAZELE, NU SPUNE NIMENI SA NU-I IUBEASCA SAU SA NU-I AJUTE DAR CRED K LA EL PROTECTIA ASTA PT FAM, ESTE O OBSESIE , O BOALA, SA SE GANDEASCA MAI MULT LA EL SI LA PERS. DE LANGA EL..., LA ANDREEA , DACA NU, MAI TARZIU SA NU-I PARA RAU SI SA FIE PREA TARZIU......SPER SA SE IMPACE, !!!!

    2
    3

  • maria pe 9 Feb 2013, 17:04
    Andeea Mantea -Stefan Stan

    Un cuplu superb...sincer prea frumosi sa va despartitii.Nu renuntati asa de usor e pacat.Luptati pentru ca aveti pentru ce lupta se vede clar cat de potriviti sunteti.Asa e viata din pacate plina de greseli ideea e sa ne dam seama la timp k am gresit si sa facem tot ce putem pt a recupera greseala facuta.Lasatii pe toti sa vb si sa rada k doar voi 2 stiti ce simtiti cu adevarat.Nu le dati importanta pt k la mijloc sta fericirea voastra.Stefan ai grija de ceea ce ai pt k Andreea te apreciaza enorm si intro zi poate vei regreta k ai avut ceea ce ti ai dorit si nu ti ai dat seama de valoarea ei ...........pupici si sper din suflet sa va impacati si sa fie o lectie pt amandoi ca pe mai departe sa va stiti proteja mica voastra relatia de tot ceea ce va poate desparti.pupiciiiiii si mereu sa va insoteasca numai gandurile bune atunci cand luati o decizie pt k mai trz sa nu mai regretati.Aveti grija de voi k sunteti frumosi......

    0
    3

  • madalina pe 9 Feb 2013, 15:23
    ....

    Andreea nu mai plange pt o persoana care nu merita iubirea ta...si eu am patito de 2 ori si am fost in aceiasi situatie ca a ta...si,,admiratoarele sa isi tina gura pt ca nu stiu ele ce sa intamplat ..Eu sper ca sa va impakati...Poate la determinat ceva de tia zis ka nu mai vrea sa fie cu tn Andreea ...nikiodata sa nu te iei dupa gura lumii pt ka se baga intro relatie si tio strika...Andreea fii puternika...pwp

    0
    1

  • valentina pe 9 Feb 2013, 13:29
    mes

    Sper ,si sunt convinsa ,ca o sa ia o hotarire ,si cea mai buna ar fi ,ca cei doi sa se impace .Imi plac amindoi tare mult ,iar ,,ADMIRATOARELE '',sa gindeasca de doua ori inainte de a scrie ceva contra ANDREEI .,aici unde toata lumea citeste .Mergeti innainte dragii mei ,,VIATA E FRUMOASA TRAITA IN DOI ''.Sper sa-mi urmati sfatul .Lasati orgoliile .

    1
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod