Andreea Mantea și-a botezat băiețelul: Vedeta a ţinut un discurs emoţionant

Prezentatoarea TV și-a botezat băiețelul duminică, la biserica "Sfinții împărați Constantin și Elena" din Bucureşti. După ceremonia religioasă, ea a mers împreună cu invitații la petrecere, unde a ținut un discurs impresionant.

Cu David Andrei în brațe, Andreea le-a mulţumit tuturor celor prezenţi la eveniment. Ea nu a uitat-o pe producătoarea emisiunii "Burlăcița", despre care a spus că a jucat un rol important în conceperea băieţelului ei. "Vă mulțumim că sunteți alături de noi în această seară. Ne-am trezit, am deschis ochișorii... Cine e aici, mamă? Aici sunt toți prietenii noștri de suflet, oamenii care ne iubesc din suflet și oamenii care sunt sinceri cu noi și care ne-au fost alături și la bine, și la rău.

Și le mulțumim din tot sufletul că sunt alături de noi în această seară. Vă mulțumesc enorm, enorm, enorm. Vreau să mulțumesc Elenei, pentru că ea este <<vinovată>> de această mică minune, ea este producătorul executiv de la emisiunea <<Burlăcița>> și iată că, în urma acestui proiect minunat, a ieșit această minune. Dumnezeu m-a binecuvântat cu această minune și aș vrea să îi mulțumesc din tot sufletul", a spus vedeta.

Petrecerea a continuat cu tradiţionalul dans al ursitoarelor.
Acestea i-au urat lui Davin Andrei să aibă noroc, sănătate și multe bucurii în viață. Pentru ca fiul ei să nu se sperie de dansul femeilor, Andreea l-a liniștit cu câteva șoapte la ureche și cu un sărut, relatează Click!.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod