Andreea Mantea: "Câteodată mi-e scârbă că sunt femeie"

Vedeta le acuză pe femeile care sunt în stare de orice pentru a cuceri un bărbat. Ea consideră că aceasta este o formă de prostituție şi nu le înțelege atitudinea.
"Câteodată mi-e ruşine că sunt femeie. Câteodată mi-e scârbă că sunt femeie. Ce mi-a fost dat să văd... felul în care se vând", a spus Andreea pentru Antena Stars. Asta nu înseamnă însă că le plânge de milă bărbaților: "Bărbaţii se descurcă, întotdeauna îşi găsesc culcuş lângă altă femeie...", a declarat vedeta.

Acuzată că "sparge casele", prezentatoarea TV se apără și spune că renumele de "spărgătoare de căsnicii" i se trage de pe vremea când a intrat în lumea showbiz-ului.
Pe atunci, ea avea o relație cu omul de afaceri Andrei Ţârdea, care era căsătorit şi avea un copil. "Nu am făcut asta niciodată. Eu am stat cu cineva, nu am ştiut că e însurat, iar când am aflat l-am părăsit. A fost greu", a spus "Burlăcița".
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
15 Septembrie 2014
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • pollet_a pe 16 Sep 2014, 22:36
    Cine vorbeste.........

    Stii ca : "Cine acuza, se scuza" ? Tocmai ea vorbeste? Dar, nu este nici o problema, poate deveni BARBAT........

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod