Andreea Mantea a fost dată afară de la Euforia TV

Emisiunea "Dă o şansă dragostei", pe care vedeta o realiza de luni până vineri, de la 17.00 la 20.00, a fost scoasă pe neaşteptate din grila de programe.
Decizia a venit brusc, la doar trei săptămâni de la începerea show-ului, iar conducerea postului nu a oferit explicaţii.

Dating show-ul "Dă o șansă dragostei" nu s-a bucurat de prea mare succes, astfel că producătorii au decis oprirea lui. Emisiunea era transmisă în direct timp de trei ore, de luni până vineri, de la 17.00 la 20.00. În platou erau invitați oameni obișnuiți care-și doresc să cunoască marea dragoste şi care speră să-și întâlnească jumătatea.

Andreea Mantea fusese aleasă prezentatoare pentru că are ceva experiență în domeniu.
Ea a participat la un alt dating show, "Burlăcița" (Antena 1), pe care l-a și prezentat o perioadă, apoi a înlocuit-o pe Mirela Boureanu-Vaida la cârma emisiunii de matrimoniale "Mireasă pentru fiul meu" (Antena 1), notează Click!.

Întrebată de o admiratoare de ce nu mai este emisiunea "Dă o șansă dragostei” la Euforia TV, vedeta i-a răspuns: "A fost scoasă din grilă. Dintr-o dată! Asta este! Merg mai departe! Din păcate nu se înscriau prea multe persoane."
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod