Andreea Esca și Corina Caragea au aprins lumina speranței de Ziua Internaționala Împotriva Cancerului la Sân

Ieri seară, Universitatea de Medicină și Farmacie Carol Davila a fost luminată în roz, pentru a le reaminti femeilor cât de importante sunt controalele periodice și depistarea cancerului la sân într-o fază incipientă.
Andreea Esca, Ambasador al Fundației Renașterea, a renunțat pentru o seară la pupitrul Știrilor PRO TV pentru a fi gazda evenimentul și a aprinde lumina roz a speranței. Alături de ea s-a aflat și Corina Caragea, care s-a alăturat noii campanii, lansate ieri seară, Vieți împletite.

Campania Vieți împletite încurajează oamenii care vor să se tundă să profite de acestă ocazie și să doneze părul pentru realizarea de peruci din păr natural, de care vor beneficia femeile care se luptă cu cancerul.

Corina Caragea, prezentatoarea Știrilor PRO TV din sport pentru care podoaba capilară a devenit o carte de vizită, nu a stat pe gânduri și s-a lăsat tunsă, în direct, pentru a da startul donațiilor și a promova prin puterea exemplului cât de important este să oferi unei persoane diagnosticată cu cancer la sân încredere și speranță, printr-un simplu gest.

Sute de clădiri importante din întreaga lume au fost luminate în culoarea speranței de Ziua Internațională Împotriva Cancerului la Sân, iar în țară, orașele Bacău, Constanța, Pașcani, Râmnicu Vâlcea și Timișoara s-au alăturat capitalei pentru a transmite mesajul luptei împotriva cancerului de sân.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod