Andreea Esca, gata să părăsească Pro TV?

Surse din anturajul vedetei susţin că ea are oferte interesante de la două televiziuni concurente. Există deja câteva indicii care arată că prezentatoarea pare mai dispusă ca oricând să se despartă de postul unde a cunoscut consacrarea.

Potrivit Click!, sunt deja câteva semne că Andreea Esca (42 de ani) ar intenţiona să se despartă de Pro TV, unde noua conducere a impus reguli stricte şi a tăiat din salarii pentru redresarea financiară. De curând, ea şi-a anunţat demisia, după zece ani, din funcţia de director editorial al revistei The One, parte a grupului Mediafax, condus de fostul boss al Pro TV, Adrian Sârbu. "După o experienţă minunată, la revista The ONE, a venit timpul unor noi provocări. E un moment al schimbărilor.

Iar eu primesc schimbarea, în egală măsură, cu nostalgie şi bucurie", a explicat Andreea decizia luată.

În plus, luna trecută, ea şi-a înregistrat, pe firma sa, Andreea Esca S.R.L., salutul său, de la debutul PRO TV, "Bună dimineaţa, România, Bună dimineaţa, Bucureşti". Vedeta şi-a făcut şi un blog, susţinând că era necesar pentru a păstra ritmul cu ştirile online.

Click! scrie că, potrivit unor surse, Adrian Sârbu va cumpăra acţiuni la un post TV de ştiri, unde o va aduce pe Andreea Esca.
O ipoteză greu de confirmat, întrucât omul de afaceri este cercetat pentru instigare la evaziune fiscală, spălare de bani şi instigare la delapidare.

Pe piaţa media mai circulă zvonul potrivit căruia ştirista, cu un salariu de peste 10.000 de euro, ar mai fi curtată şi de postul N24 Plus, al fraţilor Ioan şi Viorel Micula, a căror avere era estimată, în 2011, la 220 milioane de euro. Şi Digi24, post de ştiri al companiei RCS&RDS, patronată de Zoltan Teszari, cu o avere estimată, anul trecut, la peste de 700 milioane de euro, ar fi interesat să o preia pe Andreea Esca, mai scrie Click!.

 

Foto: Mediafax

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod