Andreea Diaconu, reclamă cu David Beckham

Unul dintre cele mai apreciate modele din România, Andreea Diaconu a fost aleasă pentru a reprezenta colecţia primăvară-vară 2014 a casei Belstaff, alături de fostul fotbalist David Beckham.

Cei doi reprezintă imaginea casei de modă Belstaff, fiind protagoniştii reclamelor pentru colecţia primăvară-vară 2014.

În 2013, Andreea Diaconu, alături de Monica Bellucci, Kate King şi Bianca Balti a fost protagonista unei campanii pentru celebra casă de modă Dolce&Gabbana.
Tot în 2013, Andreea Diaconu a apărut pe coperta numărului din iunie al ediţiei franceze a revistei Vogue, notează Mediafax.


 
Nu a fost pentru prima dată când Andreea Diaconu a pozat în paginile Vogue Paris, ea apărând şi în luna februarie într-o serie de fotografii dedicate cartierului newyorkez Manhattan şi realizate de unul dintre cei mai celebri fotografi de modă, David Simms.

Atunci, modelul în vârstă de 21 de ani a fost considerat de către editorii prestigioasei reviste "revelaţia numărului din februarie 2013".



Andreea Diaconu a devenit în foarte scurt timp unul dintre cele mai apreciate modele din România şi a fost remarcată de stiliştii Katie Grand şi Grace Coddington.

Fără să se fi hotărât, la început, în legătură cu cariera pe care şi-o doreşte, Andreea a încercat să îşi continue studiile, făcând în acelaşi timp primii paşi în cariera de model şi primele şedinţe foto. Aşa cum a povestit românca într-un interviu, această "viaţă dublă" a făcut să fie chemată în biroul directorului, care, ţinând în mână revista Pop, i-a cerut o explicaţie pentru faptul că a lipsit de la cursuri, motivând că este bolnavă, participând însă în acelaşi timp la o şedinţă foto.



Decizia definitivă cu privire la carieră a venit odată cu stabilirea sa la New York, având-o ca model pe ucrainiana Daria Werbowy şi fără a uita de prima sa dragoste, karate.

Prima sa apariţie pe un mare podium de prezentare a fost la New York Fashion Week, când au fost prezentate colecţiile primăvară-vară 2007. Au urmat colaborări cu designeri şi case de modă celebre, precum Chanel, Dolce & Gabbana, Isabel Marant şi Giorgio Armani, pentru colecţia primăvară-vară 2013, notează Mediafax.

La Săptămâna Modei Haute Couture de la Paris, Andreea Diaconi a deschis show-ul lui Alexandre Vauthier, pentru colecţia primăvară-vară 2013, şi a defilat pentru Giambattista Valli, Atelier Versace şi Chanel.

Andreea Diaconu are înălţimea de 1,78 de metri, dimensiunile 83 - 59 -88 şi este reprezentată de agenţia internaţională IMG Models, una dintre cele mai prestigioase din lume, care le reprezintă şi pe Gisele Bündchen, Kate Moss, Tyra Banks, Ann Ward şi Heidi Klum.



Foto: Hepta

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod