Andreea Balan mai sexy ca oricand

Andreea Balan relanseaza Carnaval Show cu poze intr-o atitudine foarte sexy care aminteste de o vara fierbinte si pasionala, insotite de varianta in limba romana pentru colaborarea cu Mike Diamondz: "Dragostea-i un carnaval/Things You Do 2 Me".

Pentru acest release, Andreea Balan combina doua hit-uri lansate in cariera solo, care au fost foarte bine primite de fanii din spatiul virtual, precum si de cei de la concerte: "Nopti de vara fierbinti" si "Things U Do 2 Me" in "Dragostea-i un carnaval" intr-un mash-up menit sa promoveze show-ul relansat. Cele doua single-uri au fost lansate la 10 ani diferenta: "Nopti de vara" in 2003 iar "Things U Do 2 Me" in 2013, insa se potrivesc cu ritmurile latino si beat-urile acestuia, intr-o atmosfera ce fac vara 2014, foarte fierbinte.

Clipul de promovare este realizat dintr-un colaj cu poze foarte sexy realizate in vacanta  Andreei din Republica Dominicana.

Andreea Balan este artista cu cel mai complex show din Romania, fiind singura artista care imbina cu succes muzica si dansul prezentand publicului adevarate spectacole de revista cu peste 10 schimbarii de costume.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod