Andreea Balan aduce fascinanta lume a musicalurilor pe scenele romanesti

de Ileana Voicu Ghinea, 5 Februarie 2010
Facebook Twitter Comenteaza
Andreea Balan aduce fascinanta lume a musicalurilor pe scenele romanesti

Incepand cu luna decembrie a anului trecut, Andreea Balan a schimbat structura show-urilor pe care le prezinta pe scena. Din dorinta de a oferi un spectacol cat mai complex si de a multumi publicul care are deja asteptari foarte mari, cantareata-dansatoare a transformat concertele sale intr-o adevarata parada vestimentara. Cu pana la 15 schimbari de tinute in doua ore, cei prezenti vor retrai atmosfera din musicaluri precum  Moulin Rouge, Chicago, Mamma Mia sau chiar Nine.

Dupa cum unii stiu deja, Andreea le propune organizatorilor de concerte patru variante de spectacol: show Andreea Balan, show Andreea B si Petrisor, show-ul special de nunta si Lectia de dans, fiecare dintre acestea avand pret si timp de desfasurare diferite. Ceea ce este inedit este faptul ca fiecare pachet se transforma intr-un spectacol de revista cu multe costumatii, accesorii si multe stiluri de dans.

Pentru primele doua show-uri enumerate mai sus, Andreea schimba 9 tinute - la fiecare moment alt rand de haine. Dupa ce se termina fiecare moment, ea si fetele sale se refugiaza in spatele binecunoscutului panou AB si se costumeaza, in cateva secunde, in alte tinute. In acest timp, coregraful si entertainer-ul Bursucu' pregateste publicul pentru ceea ce urmeaza.

La show-ul interactiv "Lectia de dans", AB schimba 12 randuri de haine, celor 9 tinute mentionate mai sus li se adauga rochii speciale pentru salsa, samba si rock&roll pentru dansurile pe care le prezinta publicului, impreuna cu Petrisor Ruge. In acelasi timp, dansatoarele Andreei imbraca tinutele pentru dansurile charleston, tango si costum popular pentru Calusarii.

Momentul surpriza al show-ului il reprezinta dansul arabesc pregatit de fetele din echipa Andreei. Ritmuri orientale, salbe, costume de cadane si miscari de Bollywood -  acestea sunt ingredientele care condimenteaza fiecare spectacol si il transforma intr-o experienta de neuitat.

In privinta schimbarilor pe care le-a facut, Andreea declara: "Imi doresc ca in fiecare an show-urile mele sa se schimbe, sa fie cele mai bune. In 2010, nu promovez un album ci melodiile lansate in ultimele luni, prin varietatea de costume in show-urile mele,  o avanpremiera avand loc in programele de la PRO TV, Antena 1 si TVR pe care le-am prezentat in noaptea dintre ani."

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod