Andreea Antonescu s-a mutat în SUA

După mai multe încercări de relansare pe piaţa muzicală, cântăreața în vârstă de 30 de ani s-a mutat în America, împreună cu soţul şi cu fiica lor.

După despărţirea de trupa Andre, Andreea Antonescu nu a mai avut acelaşi succes. Convinsă că în țară nu mai are alte oportunități, cântăreaţa şi-a luat soţul şi fetiţa şi a plecat peste Ocean.

De câteva luni, Andreea, Traian şi micuţa Sienna, în vârstă de doi ani, trăiesc într-o casă cu chirie din Los Angeles. Surse din anturajul interpretei au declarat pentru Libertatea că artista doreşte să rămână definitiv în SUA. Ea e convinsă că acolo va reuşi să o ducă mai bine, mai ales că a prins un rol într-un scurtmetraj intitulat “A night with little Richard”, cu care speră să atragă atenţia producătorilor de la Hollywood.

Se pare că printre motivele pentru care Andreea şi Traian au decis să emigreze s-au numărat problemele cu creditorii pe care le întâmpină firmele de carmangerie şi mezeluri lăsate moştenire de socrul solistei, Constantin Spak, care s-a sinucis în urmă cu doi ani, din cauza datoriilor.

De atunci, afacerea familiei a fost blocată de bănci, motiv pentru care Traian, supranumit “prinţul mezelurilor” din Olt, a ales să plece din țară.

În plus, mama solistei, Mioara, a plecat şi ea în Toronto, Canada, la casa noului ei soţ, notează ziarul citat.

 

Foto: Mediafax

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
26 Martie 2013
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod