Anda Adam va canta la Beirut in fata a peste 25.000 de oameni

Artista este pregatita sa sustina unul din cele mai mari concerte ale sale peste hotare. Dupa ce a castigat saptamana trecuta premiul Superlativele VIP pentru succesul sau muzical, artista si-a vazut concretizat unul din cele mai frumoase proiecte internationale de anul acesta.
Artista este pregatita sa sustina unul din cele mai mari concerte ale sale peste hotare. Dupa ce a castigat saptamana trecuta premiul Superlativele VIP  pentru succesul sau muzical, artista si-a vazut concretizat unul din cele mai frumoase proiecte internationale de anul acesta.

Anda a fost invitata sa cante la Beirut Liban, in cadrul celui mai de succes turneu muzical international din Europa si Orientul Mijlociu, NRJ Music Tour.
Organizatorii, care au sediul central in Franta, au ales-o pe Anda Adam gratie succesului de care se bucura in ultimii ani in teritorii unde postul radio NRJ emite.
Pe langa Franta, Rusia, Austria, Belgia,  Ucraina, cea mai recenta piesa a ei, pAnda mAdam este difuzata, mai nou, si in Liban.

Artista va sustine un concert live in fata unui public format din peste 25.000 de persoane. Cunoscuta pentru show-urile sale energice, Anda Adam este acum hotarata sa ridice stacheta si mai sus. In prezent isi formeaza o noua echipa cu care va evolua pe scena din Beirut.

Libanezii vor fi martorii unui spectacol dinamic,  in care abunda costumele, luminile, proiectiile si efectele pirotehnice.
Pe scena renumitului festival muzical sunt asteptati artisti internationali renumiti in toata lumea. Lista inca nu a fost definitivata, insa sunt mari sanse la Anda Adam sa cante pe aceeasi scena cu Pitbull sau Jennifer Lopez, dar si DJ cunoscuti.

Anda Adam a concertat in primele ore ale anului 2012 la Odessa, Ucraina, primind unul din cele mai mari onorarii din showbiz-ul romanesc, 20.000 de euro, iar la scurt timp dupa aceea, a primit oferta de a canta in Cecenia pentru 50.000 de euro, artista refuzand din pricina conditiilor precare de securitate.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod