Anda Adam și Ellie White, în travesti de senzație! Cântă ‘Tranquila’ și hitul lui Justin Timberlake!

Anda Adam și Ellie White au primit din nou sarcina de a intra în rolul unor cântăreți celebri la “Te cunosc de undeva”. Artistele au fost nevoite să îmbrace haine masculine, să își ascundă pletele sub o șapcă sau pălărie și să intre în pielea unor vedete cunoscute.
Anda Adam a trebuit să îl imite cât mai bine posibil pe J Balvin, cântărețul columbian care a cucerit mapamondul cu hitul “Tranquila”. Artista a suferit o transformare de senzație: i s-a prins părul blond în agrafe, i s-a aplicat o perucă brunetă scurtă, o șapcă de rapper, i s-au îngroșat sprâncenele și i s-a desenat barbă pe față. În plus, Anda a îmbrăcat haine sport masculine, pantaloni roșii, bluză de trening, maiou și a purtat pantofi sport. Pentru acest număr, Anda a trebuit să ia lecții de pronunție corectă a limbii spaniole și de cântat în ritm raggaeton. 

La rândul ei, Ellie White a avut sarcina de a-l imita pe unul din artiștii ei preferați, Justin Timberlake.
Și în cazul ei, transformarea a fost spectaculoasă. Cântăreața a purtat perucă scurtă, lentile de contact albastre, pălărie, i s-a desenat barbă, iar, la capitolul costumație, a îmbrăcat pantaloni din stofă, cămașă, vestă și cravată neagră, în stilul cunoscutului artist internațional.
 
 

Prestațiile celor două artiste vor putea fi urmărite sâmbătă seară, la “Te cunosc de undeva”, show difuzat de Antena 1 începând cu ora 20.30.
 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod