Ariel partenerul super-femeilor pentru rezultate impecabile

În perioada august – octombrie 2013, Ariel a pornit în căutarea super-femeilor din România, explorând universul lor și încercând să afle cum le poate susține și oferi recunoașterea publică de care au nevoie. Un studiu Ariel realizat pe femeile din România arată că acestea au o imagine bine conturată despre super-femei. Astfel, se poate vorbi de un Top 5 calități ale unei super-femei: întotdeauna are timp pentru familie (91%), este preocupată de imaginea și de sănătatea ei (90%), își petrece timpul alături de un partener (84%), este disponibilă pentru prieteni și pentru o viață socială (80%), are timp pentru hobby-uri (78%).
Același studiu arată că pentru 98% dintre femeile din România, mașina de spălat este cel mai important aparat care ajută la economisirea timpului, în timp ce 96% au fost interesate de un detergent care să ofere aceleași rezultate la un ciclu de spălare mai scurt. Pentru că femeile au declarat că secretul unei super-femei este găsirea unor soluții și a unor produse care ajută la eficientizarea muncii gospodărești, alegerea partenerilor potriviți, chiar și pentru a spăla rufe, este esențială pentru a reuși ca super-femeie.
Rezultatele impecabile sunt singurele rezultate care contează și, de aceea, Ariel este singurul detergent recomandat de Indesit, în România, pentru îndepărtarea petelor la fel de eficient și în ciclul scurt al mașinii de spălat.

Ariel îi încurajează pe consumatorii din România să le arate femeilor deosebite din viețile lor recunoașterea pe care o merită în fiecare zi. Peste 4000 de utilizatori au intrat pe pagina de Facebook Ariel România în perioada august – septembrie și au nominalizat super-femeile care le influențează viețile, în cadrul unei aplicații dedicate.
Iar miercuri, 9 octombrie, dezbaterea moderată de Cătălin Ștefănescu și susținută de Irina Schrotter, Vintilă Mihăilescu, Dragoș Bucur și Monica Neațu a confirmat faptul că super-femeia reprezintă o nouă realitate feminină și cu o nouă provocare socială.

Ariel este un detergent inovator care livrează rezultate impecabile, de fiecare dată. Cu tehnologia de penetrare a tuturor straturilor de fibră textilă, Ariel dizolvă și cele mai puternice pete. Dacă vrei să afli și alte secrete care le ajută pe super-femei să facă față provocărilor unei zile pline, intră pe pagina de Facebook Ariel România.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod