Anda Adam, printre sosiile Lady Gaga

Anda Adam a fost aseară la un pas de a rata concertul Lady Gaga de la București. Solista a susținut după-amiază un recital la Oradea, de unde s-a grăbit să ajungă înapoi în Capitală pentru a participa la show-ul idolului ei.

Anda Adam a fost aseară la un pas de a rata concertul Lady Gaga de la București. Solista a susținut ieri după-amiază un recital la Oradea și s-a grăbit să ajungă înapoi în Capitală pentru a participa la show-ul idolului ei.

Anda a sosit în Piața Constituției la 10 minute după ce concertul deja începuse, însă a urmărit impresionată întreaga desfășurare de forțe.

Artista a dansat și a fredonat piesele alături de fanii vedetei americane. Printre aceștia s-au aflat și câteva fete care și-au aranjat părul exact ca Anda Adam.

Mai exact, și-au prins părul în fundă, în vârful capului. Anda a purtat la concertul Lady Gaga o vestă de piele accesorizată cu  multe lanțuri metalice.

Chiar dacă era obosită după un drum de șase ore, Anda s-a bucurat pe deplin de show-ul vedetei americane.

“Concertul a fost genial! Mi-a umplut sufletul de bucurie. De la Michael Jackson și Madonna nu am mai văzut un concert comercial atât de bun”, declară Anda Adam.

 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod