Anda Adam, în travesti: cu barbă și păr în codițe africane

Anda Adam a suferit o transformare senzațională pentru cea de-a doua ediție a emisiunii “Te cunosc de undeva”. Artista a trebuit să îl imite pe Dr. Alban, artistul care făcea furori la începutul anilor 90 cu hitul „Its my life”.
Pentru acest nou rol, Anda a renunțat la ținutele feminine sexy și a purtat pantaloni și vestă de piele, bocanci, iar din cabina de machiaj a ieșit complet metamorfozată. I s-a aplicat un fond de ten închis la culoare, i s-a desenat barbă, i-au fost accentuate sprâncenele a purtat ochelari rotunzi și o perucă cu codițe stil african, așa cum își aranja părul renumitul artist în urmă cu două decenii.

Pentru acest număr dificil, Anda a fost nevoită să învețe să cânte rap în stil Alban.
„Mi-a fost foarte greu să țin pasul versurilor foarte alerte. Este incredibil de greu să vorbești ritmic, sacadat. Pronunția a fost cea mai dificilă”, spune artista.
 
 
 
„A fost coregrafie cap-coadă. A fost sincron în orice moment. Ai dansat și au cântat încontinuu ceea ce este foarte greu. A fost un spectacol foarte frumos”, a spus Andreea Bălan.
 
 

 
 
„Fetiță, mi-ai plăcut foarte mult în seara asta. Puteai să mai scapi un ton, dar a ținut-o bine”, i-a spus Ozana Barabancea, în timp ce Aurelian Temișan a declarat: „Foarte multă energie.
De data asta ești number one din punctul meu de vedere”
 
 
 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod