Anda Adam a ajuns vedeta Portugaliei! Domină topurile cu noua piesă “Can You Feel love”!

9 Decembrie 2011
Facebook Twitter Comenteaza
Anda Adam a ajuns vedeta Portugaliei! Domină topurile cu noua piesă “Can You Feel love”!
Nici nu a lansat bine clipul piesei “Anda mAdam”, că Anda Adam se pregăteşte pentru o nouă premieră. Foarte curând va fi lansat videoclipul p ecare l-a filmat în Portugalia, pentru piesa „Can You Feel Love”, compoziţie proprie, pe care a înregistrat-o cu celebrul DJ portughez Kourosh Tazmini.

Anda Adam a semnat cu cea mai mare casă de discuri din Portugalia, VIDISCO, special pentru acest proiect care a devenit hit în ţările latine. Piesa „Can You Feel Love” se află deja în fruntea topurilor din Portugalia şi Brazilia, chiar înainte ca videoclipul să fie lansat.

Un teaser ce anunţă noua producţie a fost deja lansat oficial pe Youtube.
În noul clip, Anda Adam apare într-o vestimentaţie ce aminteşte de portul popular portughez, cântând pe o corabie a dragostei. Înconjurată de tineri care se sărută şi plonjează în apele Oceanului Atlantic, Anda Adam apare ca un mesager al dragostei, cântând sub soarele orbitor al tărmurilor portugheze.

Artista este îmbrăcată cu o rochie albă, lungă, vaporoasă, cu o cămaşă albastră legată la piept, pentru a-i dezveli cel mai bine lucrat abdomen feminin din showbiz-ul românesc, şi cu o bentiţă roşie pe cap.
Solista a filmat pe renumita plajă Paraia de Guincho, la castelul Mouros şi pe o corabie cu care a străbătut ţărmurile Oceanului Atlantic.

Anda Adam a filmat astfel în cel mai vestic punct al Europei, cel cunoscut până în secolul al XV-lea drept „capătul lumii”. Noul videoclip al Andei Adam, destinat pieţei muzicale occidentale, va fi lansat official zilele următoare.

Anda Adam a cântat pentru prima dată noua piesă la o televiziune portugheză.
Prezentatorul emisiunii a fost atât de impresionat de noua piesă încât a intrat în platou, a dansat şi i-a sărutat mâna cantăreţei noastre.

Anda Adam a fost invitată în emisiunea Portugal no Curacao a postului portughez RTP 1 pentru a cânta, alaturi de DJ Hourosh Tazmini, noua ei piesa „Can You Feel Love”. Atât ritmurile antrenante ale melodiei cât şi look-ul artistei l-au impresionat pe prezentatorul show-ului care a intrat în platou şi a dansat alaturi de Anda.
Cuprins de euforie, acesta i-a sărutat la un moment dat mâna artistei noastre în semn de admiraţie.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod