Anca Ţurcaşiu a dezvăluit cât de mult a suferit din dragoste: „Mergeam pe stradă şi plângeam!“

După despărţirea de Gheorghe Gheorghiu, cântăreaţa a descoperit că soţul său era admiratorul fostului ei iubit.

Înainte să se mărite cu medicul Cristian Georgescu, pe care l-a cunoscut în Statele Unite, Anca Ţurcaşiu a fost iubita cântăreţului Gheoghe Gheorghiu. Relaţia lor n-a rezistat, însă, din cauza diferenţei de vârstă dintre ei şi a firii rebele a artistului.

"Relaţia mea cu el a durat vreo 4 ani. Era o diferenţă de 16 ani între noi, dar el şi acum e un copil mare, şi atunci era mult mai copil decât mine", a dezvăluit Anca Ţurcaşiu într-un interviu publicat de revista Tango.

"A fost o poveste frumoasă, dar era nestatornic şi rebel, mult prea nestatornic şi rebel pentru cuminţenia şi rigoarea mea, mi-am dat seama la un moment dat. Şi s-a terminat...", a adăugat ea.

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Gabriela pe 2 Oct 2015, 18:54
    Draga de Anca- un inger de om

    Eram in concediu in vara anului....1996-97..nu-mi amintesc foarte bine si eram la mare. Fiind singura am scunioscut un baiat din stafful emisiunii "Ceaiul de la ora 5" . S-a filmat intr-un parc de distractii...unde erau ca invitati Anca Turcasiu si Gheorghe Gheorhiu. Pentru mine erau cuplul perfect dar din nefericire am vazut cum urla Gheorghiu la ea. Ea incerca sa aplaneze situatie, Anca de-o finete desavarsita. ...Dupa ani si ani....o intalnesc la o petrecere de-a lui Tantareanu la Corbeanca..."casa veche, pt ca am inteles c-a vandut-o de mult" si printre multe vedete si multi invitati eram si eu, o persoana tanara, cu un serviciu la stat dar insotita de un amic de-a gazdei. Printre invitati era Anca cu actualul sau sot, mana il mana si fooooarte fericiti, Ma bucur enorm c-am vazut si am fost partasa la inceptul dragostei lor. Am suferit enorm la un urat articol despre cei doi...cateva luni in urma. Lumea e rea...dragilor, iubiti-va mult si aveti grija de frumoasa voastra familie asa cum ati facut-o atatea ani! Toate cele bune si abia astept s-o vad pe Anca la un spectacol la PLOIESTI. Toate cele bune, tuturor!

    1
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod