Anca Ţurcaşiu a dezvăluit cât de mult a suferit din dragoste: „Mergeam pe stradă şi plângeam!“

Anca Ţurcaşiu a povestit cum a descoperit că soţul său era un mare admirator al fostului ei iubit


Vedeta a mărturisit că a suferit enorm după despărţire: "Am suferit foarte mult, dar ăsta a fost şi motivul pentru care am plecat în America, într-un turneu de o luna de zile, că să scap şi să uit de suferinţă, pentru că mi se părea nedrept ce trăiesc. Mergeam pe stradă şi plângeam."

Printr-o întorsătură frumoasă a situaţiei, Anca l-a cunoscut în turneul din Statele Unite pe Cristian Georgescu, cel care avea să-i devină soţ.

La câteva zile după ce au făcut cunoştinţă, ea şi Cristian au plecat într-o excursie, cu mai mulţi prieteni, iar Anca a descoperit din întâmplare că acesta era admirator al fostului ei iubit, Gheorghe Gheorghiu. "Şi aşa am rămas eu singură în maşină cu Cristi, pe scaunul din faţă. Şi am mers nu ştiu câţi kilometri şi am stat de vorbă şi ne-am găsit un fir comun de a vedea lucrurile. Şi, la un moment dat, mă roagă Cristi: Dă-mi şi mie din torpedou ochelarii! Deschid torpedoul şi ce crezi că-mi cade în mână?! O casetă cu Gheorghe Gheorghiu.
Nu am avut aer cinci minute"
, a dezvăluit Anca Ţurcaşiu.

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Gabriela pe 2 Oct 2015, 18:54
    Draga de Anca- un inger de om

    Eram in concediu in vara anului....1996-97..nu-mi amintesc foarte bine si eram la mare. Fiind singura am scunioscut un baiat din stafful emisiunii "Ceaiul de la ora 5" . S-a filmat intr-un parc de distractii...unde erau ca invitati Anca Turcasiu si Gheorghe Gheorhiu. Pentru mine erau cuplul perfect dar din nefericire am vazut cum urla Gheorghiu la ea. Ea incerca sa aplaneze situatie, Anca de-o finete desavarsita. ...Dupa ani si ani....o intalnesc la o petrecere de-a lui Tantareanu la Corbeanca..."casa veche, pt ca am inteles c-a vandut-o de mult" si printre multe vedete si multi invitati eram si eu, o persoana tanara, cu un serviciu la stat dar insotita de un amic de-a gazdei. Printre invitati era Anca cu actualul sau sot, mana il mana si fooooarte fericiti, Ma bucur enorm c-am vazut si am fost partasa la inceptul dragostei lor. Am suferit enorm la un urat articol despre cei doi...cateva luni in urma. Lumea e rea...dragilor, iubiti-va mult si aveti grija de frumoasa voastra familie asa cum ati facut-o atatea ani! Toate cele bune si abia astept s-o vad pe Anca la un spectacol la PLOIESTI. Toate cele bune, tuturor!

    1
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod