Anca Rusu l-a cucerit pe Ştefan Lungu cu clătite

Prezentatoarea Observatorului de weekend de la Antena 1 adoră să gătească. Blogul ei e plin de reţete care-ţi lasă gura apă.

Din dragoste pentru gătit, Anca Rusu s-a transformat în "Prinţesa Polonic", aşa cum se intitulează blogul ei. "Dragostea pentru gătit am moştenit-o de la mama şi de la bunicile mele. În timp însă, m-am perfecţionat cu zeci de cărţi de bucate în braţe", a explicat ea într-un interviu pentru "Pro TV Magazin".

Prezentatoarea Observatorului a dezvăluit ce preferă să mănânce dimineaţa, înainte de o zi solicitantă.

"Micul dejun este unul dintre cele mai sănătoase obiceiuri, aşa că fac tot posibilul să nu sar niciodată peste. Sunt dimineţi pe care le încep cu omletă, roşii cu mozzarella şi ceai verde, dimineţi cu pâine prăjită, miere şi iaurt sau dimineţi cu fructe proaspete şi lapte cu cereale. Toate sunt la fel de sănătoase şi hrănitoare, însă atunci când timpul mă presează, mă salvează o brioşă specială, o brioşă trufaşă cu seminţe crude, morcov şi iaurt, perfectă pentru o zi încărcată care se grăbeşte să înceapă.
Între un mic dejun servit în pat şi unul la masa din living cu ceanicul lângă, îl prefer întotdeauna pe cel clasic!",
a spus ea.

Pe iubitul ei, Ştefan Lungu, l-a dat gata cu un desert special, iar treptat a reuşit să-i schimbe obiceiurile culinare. "Prima dată i-am pregătit clătite cu îngheţată şi căpşuni. Îmi place să cred însă că i-a plăcut mai mult fata, decât desertul.
Cu toate acestea sunt foarte mândră că am reuşit să introduc în meniul lui legumele şi supele, pe care nu le suporta înainte să i le gătesc eu"
, a dezvăluit Anca Rusu.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod